TIBERIU TROIA

Ducati a prezentat azi noul model Multistrada Enduro Pro

Având câteva modificări aduse modelului de bază, Ducati Multistrada Enduro Pro ridică performațele clasei enduro de capacitate mare la un alt nivel.

ducati-multistrada-1200-enduro-pro

Multistrada Enduro Pro, noul model lansat azi de Ducati, este disponibil într-o singură culoare, având suprafața rugoasă a pieselor de caroserie, rezistentă la frecare și este echipat cu anvelopele instalate în premieră pe Scrambler Desert Sled, Pirelli Scorpion Rally, 120/70 R19  pe față și 170/60 R17 pe spate.

Alte îmbunătățiri aduse modelului Multistrada Enduro Pro sunt barele de protecție ale motorului echipate cu proiectoare suplimentare cu tehnologie LED, un parbriz al carenei adaptat mersului în picioare, tipic pentru folosința enduro și finalul eșapamentului produs de Termignoni.

ducati-multistrada-1200-enduro-pro

Motorul și pachetul electronic prezente pe noua motocicletă sunt aceleași de pe modelul de bază: V-Twin de 160 CP cu distribuție variabilă DVT, având patru moduri de livrare a puterii, controlul tracțiunii, ABS activ pe viraje, suspensie semi-activă, sistem de asistență pentru plecările în rampă și lumini active pe viraje, totul instalat pe același șasiu cu modificări față de Multistrada 1200 și basculă dublă.

Bordul cu ecran TFT oferă posibilitatea pilotului de conectare bluetooth pentru smartphone.

ducati-multistrada-1200-enduro-pro

Prețul noului model Multistrada Enduro Pro încă nu a fost anunțat, dar motocicleta va putea fi comandată la magazinul Ducati, al companiei Metrotehnica Internațional, importatorul oficial Ducati pentru România.

.

Evenimentul de azi nu reprezintă singura noutate a acestei săptămâni, Ducati postând un film-teaser pentru un nou model 1299 Panigale ce urmează a fi prezentat în premieră pe 7 iulie, cu ocazia etapei de WSBK organizată la Laguna Seca.

ducati-multistrada-1200-enduro-pro

Cu această ocazie vor avea loc mai multe evenimente și manifestări, inclusiv o paradă a motocicletelor istorice și a unor legende ale motociclismului, paradă la care va lua parte și Kenny Roberts, triplul Campion Mondial între 1878-1980, cu motocicleta sa Yamaha OW48, recent restaurată în atelierul fraților Magistrali din Varese.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre ultimile modele Ducati sau despre restaurarea motocicletei lui Kenny Roberts, mai jos sunt articole postate până acum.

Ducati Multistrada 950 – test și prezentare

Ducati Multistrada 950 – test și prezentare video

Yamaha OW48, motocicleta campioană mondială în 1980, restaurată de Kenny Roberts în Europa

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*