TIBERIU TROIA

Harley-Davidson Softail Slim S – test și prezentare – varianta video

Omagiu adus modelului WLA 45, motocicleta americană din al doilea război mondial, Softail Slim S este o motocicletă surprinzătoare.

Oricâte motociclete ai testat și oricât de mult ai citit, la fiecare model nou există ceva care te surprinde.

Citisem tot ce s-a scris despre Slim S la momentul lansării pe piață, am fost vrăjit de formele motocicletei și încântat de culoarea aleasă pentru prima generație, acel olive militar, înnobilat de simbolul armatei americane, steaua de pe rezervor, dar nu știam cum merge.

Primul lucru pe care îl observi este înălțimea mică a șeii, care îți oferă o poziție relaxată și un control total al motocicletei, cu toată masa ei de 323 kg la plin.

Softail Slim S

Odată cu prima linie dreaptă pe care o parcurgi și cu prima accelerație, descoperi cu uimire efectul cuplului motor spectaculos și înțelegi că sub masca unui bobber obișnuit se ascunde o forță brută, un motor demn de cursele de accelerație de un sfert de milă.

Următoarea surpriză apare la primele viraje mai largi, atunci când începi să polizezi tălpicile și motocicleta pare că se înclină și mai mult.

Softail Slim S

Dacă pe lângă performațele motorului afli și povestea motocicletei care a inspirat creatorii modelului Slim S, cu încărcătura ei emoțională, atunci începi să înțelegi că acest nou Harley-Davidson nu este doar încă o motocicletă produsă pentru fanii firmei, ci o adevărată odă compusă în memoria unui simbol al industriei americane de designerii companiei, conduși de Brad Richards, artistul vrăjitor, mare entuziast și pasionat de motoare.

Softail Slim S

Materialul filmat a fost prezentat în rubrica moto a emisiunii La Volan, difuzată  de Digi24 sâmbătă 3 iunie 2017.

Prețul motocicletei Harley-Davidson Softail Slim S este 21.950 pentru varianta negru lucios, 22.310 EURO pentru varianta olive și poate fi comandat la Harley-Davidson București, dealer oficial în România.

Pentru cei care nu au citit povestea Eliberatorului, mai jos este articolul postat la lansarea noului Softail Slim S.

Noul Harley-Davidson Softail Slim S – Omagiu adus motocicletei de război americane – WLA 45

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

One thought on “Harley-Davidson Softail Slim S – test și prezentare – varianta video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*