TIBERIU TROIA

Pagina POVEŞTI CU MOTOARE are 50000 de prieteni – poveştile încă nespuse

Blogul POVEȘTI CU MOTOARE și pagina de Facebook dedicată poveștilor sunt în cel de-al treilea an de existență.

Povesti cu motoare

Nu vreau să încep înșiruirea articolelor scrise, a motocicletelor testate și a evenimentelor moto prezentate.

Sunt sigur că cei 50000 de prieteni ai poveștilor mele au citit articolele și au urmărit filmele de prezentare.

Nici nu este atât de important să fac statistica materialelor postate, e mai important să vă spun la ce vă puteți aștepta în viitorul apropiat.

Motocicletele care vor fi testate, sau încă nu au fost prezentate, sunt multe și interesante. Unele reprezintă ultimele noutăți din domeniu, motociclete pe care oricine ar trebui să se considere norocos să le testeze, altele sunt vechi, apărute înainte de nașterea multora dintre cei care le admiră azi și sunt niște adevărate simboluri ale istoriei motociclismului.

50000

Unele modele sunt pe placul iubitorilor de clasic și custom: Scrambler Desert Sled, Harley-Davidson Slim S, Road King Classic sau Indian Scout.

Altele se adresează dependenților de adrenalină: Ducati Supersport, Suzuki GSX-R1000, fantastica ZX-10R Winter Edition, KTM 1290 Super Duke GT și Freeride, sau celor care vor neapărat să iasă în evidență, fie că o fac pe două sau trei roți – Can-Am Spyder Daytona 500 și Polaris Slingshot.

Vor fi și motoare pentru cei care vor să-și facă treaba zi de zi, fără să aibă nevoie să demonstreze ceva, în afară de pasiunea pentru motociclete, cum sunt Kawasaki Z900 sau Yamaha MT-07, dar și modele istorice, care își pot avea locul în orice muzeu dedicat motocicletei sau în orice colecție particulară – Harley-Davidson WLA45 sau Honda CB750 Four.

50000

Dar, poate mai important decât motocicletele, vor fi oameni și poveștile lor.

Unii vor fi oameni obișnuiți, care iubesc motocicleta, trăiesc pentru ea și sunt printre noi, sunt oameni obișnuiți cu care împărtășim aceeași pasiune, dar merită să le cunoaștem povestea.

Alții vor fi mari performeri, campioni sau constructori de ieri și de azi, oameni pe care cei mai mulți dintre noi îi văd doar la televizor, ale căror victorii sau reușite le-am admirat și ale căror povești le ascultăm cu sufletul la gură.

Va fi câte ceva interesant pentru fiecare din cei 50000 de prieteni care apreciază azi poveștile cu motoare spuse până acum.

Dacă promisiunile mele se vor împlini, probabil că la aniversarea viitoare, cei 50000 de azi vor deveni 60.000 sau cine știe…

Povesti cu motoare

In test cu Dyna Low Rider S

Toate ceea ce am realizat până acum și ceea ce se va întâmpla de aici înainte a fost posibil numai cu sprijinul prietenilor din cele mai importante firme de pe piața moto din România: Harley-Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Ducati, Indian, KTM, Motor Team și prietenilor de suflet din mica echipă a emisiunii La Volan, difuzată de Digi24.

Tuturor le mulțumesc pentru dovezile de prietenie și sprijinul permanent, iar vouă, cei 50000, vă mulțumesc pentru dragostea pentru motociclete și pentru povești de care dați dovadă citind articolele mele.

.

Dacă vreți să aflați cum am sărbătorit în trecut celelalte aniversări, puteți găsi mai jos articolele postate până acum.

40000 prieteni au citit POVEȘTI CU MOTOARE și le-au apreciat

POVEŞTI CU MOTOARE are 30000 de prieteni – poveştile anului doi

POVEŞTI CU MOTOARE a împlinit un an şi are peste 20000 de prieteni – poveştile primului an

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de motociclete, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*