TIBERIU TROIA

Harley-Davidson se pregătește să sărbătorească 115 ani de la înființare

Au trecut 115 ani de când patru tineri entuziaști, într-un atelier cu pereți din lemn, au instalat un motor pe un cadru de bicicletă, realizând prima motocicletă Harley-Davidson.

115 ani

Povestea celui mai mare producător de motociclete din SUA este cunoscută în toată lumea și a devenit legendă pentru toți pasionații de motoare.

A devenit tradiție ca, din cinci în cinci ani, la fiecare nouă aniversare, Harley-Davidson să producă o serie de motociclete speciale, folosind culori și detalii care nu se repetă și nu se mai produc niciodată, pentru a oferi fanilor firmei posibilitatea să achiziționeze o motocicletă de colecție, pe care toți cunoscătorii o vor recunoaște și peste zeci de ani.

115 ani

Este foarte interesantă metoda prin care producătorul își protejează clienții care au cumpărat o astfel de motocicletă aniversară. Orice piesă specială, care se găsește numai pe motocicletele aniversare, de exemplu sigla metalică de pe rezervor, poate fi comandată și cumpărată numai dacă proprietarul figurează în baza de date Harley-Davidson ca proprietar al unei motociclete aniversare, pe baza facturii emise și, chiar în această situație, piesa afectată (în cazul nostru emblema de pe rezervor), trebuie adusă la schimb.

115 ani

Anul viitor se vor împlini 115 ani de la înființarea firmei și compania a prezentat gama de modele aniversare, decorate cu două modele de însemne speciale, care vor putea fi comandate pentru sezonul viitor.

Sunt nouă modele de motociclete din principalele familii de modele existente, Sportster, Softail, Touring, CVO și Trike.

Forty-Eight, Breakout, Fat Boy în două variante, Heritage Classic, Street Glide, Street Glide Special, Ultra Limited, CVO Limited și Tri Glide Ultra sunt modelele aniversare, care diferă de produsele de serie cu același nume prin culorile folosite și detaliile existente.

115 ani

Softail Breakout 114 aniversar 115 ani

Toate modele aniversare de 115 ani vor putea fi comandate și cumpărate de la magazinul Harley-Davidson București, unicul dealer autorizat al mărcii în România.

.

Dacă vă interesează noutățile lansate de Harley-Davidson, mai jos sunt alte articole postate până acum.

Harley-Davidson a lansat gama Softail 2018

Universitatea Harley-Davidson a împlinit 100 de ani de existență

Harley-Davidson a pregătit un kit Café Custom pentru Sportster

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*