TIBERIU TROIA

Test și prezentare Harley-Davidson Street Bob model 2018 – varianta video

La mai puțin de o lună de la lansarea celor opt modele noi Harley-Davidson Softail, am avut șansa să testez noul Street Bob.

Puteți urmări filmul în fereastra de mai jos sau direct pe canalul meu Youtube.

La sfârșitul lunii august, Harley-Davidson a lansat în premieră mondială noua familie Softail.

După 26 de la apariția primului Dyna FXD, F de la motor Big Twin, X de la scărițele pilotului, în loc de talpici și D – cadru Dyna cu amortizoare laterale, tradiționale, una dintre cele mai populare game, cu prețuri accesibile, motociclete considerate sportive de producător, dar caracterizate de vibrațiile serioase datorate sistemului de prindere a motorului în cadru, am asistat la oprirea producției acestei familii.

Street Bob

Combinând caracterul sportiv al vechilor Dyna și avantajele modelelor Softail, cu prinderea elastică a motoarelor, modelele din noua gamă Softail sunt mai ușoare, mai rapide, mai manevrabile și mai economice, fiind echipate cu motorul Milwaukee Eight de 107 sau 114 inch cubici, lansat de Harley-Davidson cu un an în urmă.

Street Bob

Având un motor de 1745 cc, cu un cuplu maxim de 149 Nm la 3000 rpm și o masă de 286 kg la gol, adică 5 kg mai puțin decât modelul anterior, noul de Street Bob, cea de-a patra generație, numele fiind folosit de Harley-Davidson începând din 2006, este rapid, unul dintre cele mai manevrabile modele ale producătorului american, păstrează poziția clasică pe care am învățat-o de la Peter Fonda, din filmul Easy Rider, mulțumită ghidonului mini ape hanger și consumă o medie de 5,5 ltr/100 km.

Fiind cel mai ieftin model din noua familie Softail, Street Bob costă între 14.950 și 15.890 Euro, în funcție de culoare și poate fi comandat la Harley-Davidson București, dealer oficial în România.

Street Bob

Materialul filmat a fost prezentat în rubrica moto a emisiunii La Volan, difuzată  de Digi24 sâmbătă 23 septembrie 2017.

Dacă vă interesează noutățile lansate de Harley-Davidson, mai jos sunt alte articole postate până acum.

Harley-Davidson a lansat gama Softail 2018

Harley-Davidson se pregătește să sărbătorească 115 ani de la înființare

Harley-Davidson Softail Slim S – test și prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*