TIBERIU TROIA

Sinfonia Italiana – Ce așteptăm de la spectacolul Ducati organizat la EICMA 2017 ?

La fiecare ediție a expoziției internaționale de motociclete de la Milano, Ducati organizează un eveniment deosebit. Se pare că și în 2017 ne așteaptă mari surprize la spectacolul Ducati.

Spectacolul Ducati

De șapte ani consecutiv, Ducati stabilește noi recorduri ale vânzărilor de motociclete noi.

2017 va fi încă un an în care rezultatul va reprezenta un nou record, având în vedere vânzările înregistrate până în luna octombrie.

Dacă anul trecut au fost introduse pe piață două modele de Scrambler, Desert Sled și Café Racer și alte două motociclete spectaculoase, Multistrada 950 și fantastica 1299 Superleggera, în cadrul unui adevărat spectacol pe care l-am relatat aici, anul acesta sunt anunțate cinci noi modele.

Singurul model din cele cinci, care nu a fost ținut secret, este noul motor în patru cilindri, Panigale V4, anunțat cu ceva vreme înainte, motor care se pare că va revoluționa lumea competițiilor moto.

Celelalte modele nu au fost anunțate, dar zvonurile circulă pe Internet și, prezentarea modelelor importatorilor la sediul companiei din Italia, a transformat zvonurile în știri adevărate.

Spectacolul Ducati

Probabil că vom asista la lansarea a două noi modele Multistrada, de diferite cilindree, un Monster și un Panigale.

Un moment mult așteptat de presa de specialitate și de pasionații curselor de moto este apariția pe scena evenimentului, găzduit la fel ca anul trecut, de un teatru din Milano, a piloților echipelor oficiale Ducati din MotoGP și WSBK.

De obicei Ducati încearcă să fie aproape de oameni și să dovedească căldura latină care îi caracterizează pe ei și pe noi și care ne apropie.

La sfârșitul lansării oficiale, toți cei prezenți sunt invitați pe scenă, unde pot atinge motocicletele și pot sta de vorbă cu piloții.

În 2016 am reușit și am schimbat câteva cuvinte cu Casey Stoner, Andrea Dovizioso și Chaz Davies, iar anul acesta sper ca obiceiul să fie respectat și, în afară de cei întâlniți până acum, să pot smulge câteva cuvinte celui mai nou membru al echipei oficiale, Jorge Lorenzo.

Faptul că nu este cel mai iubit pilot din padocul MotoGP, nu face mai puțin interesantă întâlnirea cu marele pilot și încerc să pregătesc un mic interviu.

Spectacolul Ducati

Mulțumită sprijinului permanent primit din partea importatorului Ducati, compania Metrotehnica Internațional, voi fi prezent la spectacolul Ducati și voi încerca să transmit live momente din spectacolul de anul acesta, chiar dacă evenimentul va putea fi urmărit live pe site-ul producătorului.

.

Dacă vreți să aflați mai multe despre evenimentul organizat de Ducati la ediția EICMA 2016, mai jos puteți găsi articole postate cu acea ocazie.

Lansarea noilor modele Ducati 2017, un spectacol de gală

Ducati 1299 Superleggera prezentat de Stefano Tarabusi, Project Manager al companiei

De vorbă cu Casey Stoner la Ducati World Premiere 2016

De vorbă cu Andrea Dovizioso la Ducati World Premiere 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*