TIBERIU TROIA

Interviu Keanu Reeves în standul firmei ARCH Motorcycle de la EICMA 2017

S-au împlinit trei ani de când Keanu Reeves, împreună cu Gard Hollinger, au pus bazele firmei ARCH Motorcycle și construiesc motociclete personalizate.

Povestea a început în 2014, atunci când vestea lansării primului model Arch KRGT-1 a făcut înconjurul lumii și faptul că îndrăgitul actor se afla în spatele motocicletei a contribuit mult la succesul premierei.

După trei ani, cei doi parteneri au hotărât că firma trebuie să facă un pas înainte și au venit în Europa pentru prima oară, prezentând în premieră la EICMA 2017 două modele complet noi și versiunea 2018, îmbunătățită, a primei lor motociclete, KRGT-1.

Știam că actorul va fi prezent în standul de la EICMA, dar, de obicei, în astfel de situații, e greu să obții un interviu.

Nu numai că persoanele publice sunt foarte solicitate, dar lista posturilor de televiziune și a publicațiilor de primă mărime care așteaptă este mult prea lungă pentru ca niște oameni din România să poată ajunge în prima linie și să fie primiți.

Keanu Reeves

M-am bucurat să aflu că de data asta nu a fost chiar așa, poate datorită domnișoarei care se ocupa de marketing și comunicare, o adevărată profesionistă.

Scurta întâlnire a fost cât se poate de plăcută și atmosfera s-a destins încă de la început, atunci când le-am spus celor doi că suntem motocicliști și că întrebările vor fi despre motociclete, nu despre mai știu eu ce bârfe de la Hollywood.

Iar atunci când am adus vorba despre cursele moto și piloți, totul s-a schimbat și, dintr-un interviu banal, discuția s-a transformat într-un schimb de păreri tipic pentru fanii care urmăresc cursele în fața televizorului.

S-a văzut imediat că ambii sunt buni cunoscători ai fenomenului MotoGP și că pasiunea care i-a împins să pornească afacerea cu motociclete este adevărată.

Nu pot să trec peste relatarea prezenței actorului în standul firmei Arch Motorcycle de la EICMA, fără să subliniez nebunia publicului (acesta este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea de spirit).

Keanu Reeves at EICMA 2017

Spre marea mea surprindere, ceea ce se întâmplă în România în astfel de ocazii, amatorii de fotografii și autografe foarte insistenți, sau cocalarii dispuși să facă tot ce cu gândul nu gândești, au fost de departe întrecuți de isteria doamnelor de toate vârstele care insistau să facă o poză cu Keanu Reeves, chiar dacă totul se petrecea într-o zi rezervată presei.

Cei doi bodiguarzi cât dulapul și cei patru jandarmi în uniformă nu au fost deajuns ca standul să rămână întreg, astfel că un val de oameni s-a prăbușit peste una dintre motocicletele proaspăt dezvelite, cu tot cu peretele din sticlă care delimita standul, totul cam ca la accidentele văzute pe stadioane.

Așa că stați liniștiți, chestiile astea se întâmplă și prin alte părți, aici nu mai suntem noi oaia neagră…

Keanu Reeves and Gard Hollinger

Keanu Reeves și partenerul său Gard Hollinger

Dacă nu aţi văzut toate interviurile, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*