TIBERIU TROIA

Polaris a anunțat lansarea noului model SXS pentru copii Ranger 150 EFI

Polaris, liderul mondial în producția de vehicule de teren, va lansa modelul Side-by-Side Ranger 150 EFI pentru copii.

Polaris Ranger 150 EFI

Destinat copiilor începând de la 10 ani, noul model Ranger 150 EFI reprezintă o premieră în domeniu, având implementată tehnologie pentru protecția pilotului, menită să asigure liniștea părinților, în timp ce permit copiilor să se bucure de experiența condusului propriului lor vehicul.

Având un pachet electronic de excepție, modelul Ranger 150 EFI poate fi controlat prin smartphone de părinții tânărului pilot, care pot autoriza startul printr-un cod/parolă, pot stabili limită de viteză și chiar ocolirea unor obstacole importante (geofencing).

Folosind aplicația Ride Command și afisajul digital al vehicolului, părinții pot influența traiectoria, iar sistemul digital de limitare a vitezei le permite să controleze viteza de deplasare pe tot timpul utilizării, în funcție de vârsta copilului, nivelul experienței și caracteristicile terenului.

Echipat cu un sistem de închidere controlată a centurii de siguranță, vehicolul limitează viteza maximă la 9,7 km/h atât timp cât centura nu este cuplată.

Polaris Ranger 150 EFI

Alte echipamente prezente sunt cușca de protecție, plase de siguranță, lumini de zi tehnologie LED, stopuri spate, dar și două căști de protecție și un steag pentru a fi observat.

Motorul care echipează modelul Ranger 150 EFI este de 150 cc, alimentat prin injecție electronică, iar vehicolul are gardă la sol de peste 200 mm, anvelope de 22 inch, în timp ce scaunul glisant și coloana de direcție mobilă asigură diferite setări pentru copii cu dimensiuni diferite.

Sunt disponibile și numeroase accesorii opționale, iar noul model va fi comercializat și în Europa în a doua jumătate a acestui an, prețul recomandat fiind de 5190 Euro.

Probabil că distribuitorul autorizat Polaris pentru România, firma ASP Group din București, va putea aduce la comandă modelul Ranger 150 EFI, presupunând că vor exista părinți interesați.

Polaris Ranger 150 EFI

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Dacă vă pasionează ATV-urile și celelalte vehicule de teren produse de Polaris, mai jos este articolul cu testul făcut recent la fabrica Polaris din Polonia.

Am testat modelul Polaris GENERAL 1000 EPS Deluxe ABS – prezentare video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*