TIBERIU TROIA

Yamaha MT Tour 2018 vine în România

MT Tour 2018 va fi în București pe 31 martie și 1 aprilie, iar inițiativa aparține companiei Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România.

Yamaha MT Tour 2018

Fanii firmei Yamaha s-au obișnuit cu vizita pe care camionul Yamaha îl face prin Europa.

Pentru București este al treilea an consecutiv în care flota de 20 de motociclete va fi pusă la dispoziția celor care vor să testeze noile modele din gama MT.

Conceptul Master of Torque și modelele apărute în ultimii câțiva ani nu mai sunt un secret pentru cei care urmăresc fenomenul moto.

Gama MT produsă de Yamaha s-a dovedit un succes răsunător, peste 55% din vânzările firmei japoneze fiind reprezentate de modelele acestei familii.

Pentru cei mai mulți dintre noi a fost greu de crezut că modelele naked și cele hypernaked vor putea înlocui vânzările de cruisere și sportive, ambele categorii fiind în cădere liberă în întreaga lume, dar, se pare că cei de la Yamaha au intuit tendința pieței și au scos iepurele din joben.

Yamaha MT Tour 2018

Primele modele lansate au fost urmate de variante optimizate și astfel au apărut versiunile SP.

În acest an, Yamaha MT Tour 2018 se va desfășura în zilele de 31 martie și 1 aprilie la Promenada Mall din București, strada Calea Floreasca, nr. 246B, iar flota va fi compusă din următoarele modele: MT125, MT03, MT07- 35kW, MT07, MT09, MT09 SP, MT10 și MT10 SP.

Pentru a putea testa una dintre motocicletele aduse, doritorii trebuie să facă o rezervare, accesând linkul https://bit.ly/2DMQHeV, să aibă actele de identitate, carnetul de conducere și, bineînțeles, echipament corespunzător.

La acest eveniment Yamaha a ales câțiva parteneri strategici, pe baza unor colaborări internaționale: Monster Energy, Shark, Akrapovič și Yamalube.

Yamaha MT Tour 2018

Știu că, de fiecare dată, cei care locuiesc în alte orașe sunt nemulțumiți că marile evenimente moto au loc doar în București, dar cred că ar trebui să înțelegem acestă decizie dictată de criterii financiare.

Costurile aducerii caravanei în România sunt mari, perioada în care poate staționa caravana este limitată și, din păcate, în București sunt clienți mult mai mulți decât în alte orașe.

Pentru cei care nu vor putea participa la experiența oferită de Yamaha MT Tour 2018, voi încerca să suplinesc bucuria pilotajului cu niște materiale amărâte, probabil o transmisiune live și multe fotografii.

Așadar #YamahaDarkSide, #Yamaha, #RevsYourHeart.

Pentru cei care nu au urmărit Yamaha MT Tour 2017, mai jos este articolul postat cu acea ocazie.

Yamaha MT Tour 2017 ajunge în România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*