TIBERIU TROIA

Ce modele prezintă Ducati la SMAEB 2018

În sfârșit putea admira toate noutățile lansate în noiembrie la Milano, în standul pregătit de Ducati la SMAEB 2018.

Ducati la SMAEB 2018

Standul Ducati de la SMAEB 2017

Ducati, una dintre companiile cu cea mai mare creștere din ultimii ani, a lansat în toamna anului trecut mai multe modele reușite, din care Panigale V4, vârful de gamă al producătorului din Bologna, a impresionat toți specialiștii.

A sosit momentul pentru publicul din România să poată admira și, de ce nu, să poată achiziționa noile modele.

Promisiunea prietenilor de la Ducati România este că vom găsi în standul Ducati la SMAEB 2018 cele mai importante modele ale momentului și nu vor lipsi noul Scrambler 1100, Multistrada 950 cu spițe, Multistrada 1260 și cele două versiuni ale noului Panigale, V4 și V4S.

În afară de vedetele sezonului, cu această ocazie vor mai fi prezente în stand diferite modele Scrambler, printre care Café Racer și Desert Sled, iar din gama Ducati vor fi Diavel, XDiavel, SuperSport și Monster.

Ducati la SMAEB 2018

Standul Ducati de la SMAEB 2016

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru fanii firmei am selecționat mai jos unele dintre articolele postate recent având ca subiect noutăți lansate de Ducati sau teste ale unor modele interesante.

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Prezentare Ducati SuperSport – varianta video

Noul Scrambler 1100 Special a ajuns la magazinul importatorului Ducati România

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*