TIBERIU TROIA

Cele mai reușite Ducati Scrambler în finala concursului Custom Rumble  

Concursul Custom Rumble este organizat din doi în doi ani și este deschis tuturor celor care vor să participe cu motociclete Ducati Scrambler personalizate.

Custom Rumble

ESG Rumble 400 produs de Ducati Poland

Aflat la a doua ediție, Custom Rumble a ajuns în faza finală, în care s-au calificat patru proiecte alese de public.

În competitie s-au înscris 132 de motociclete modificate de constructori din întreaga lume, proiectele prezentate acoperind o gamă întreagă de stiluri și tendințe, de la Café Racer la Bobber, un concurent din Tailanda venind cu o versiune electrică, D-EV Project.

Concurenții au fost împărțiți în patru categorii: “Best Dealer” rezervată dealerilor oficiali Ducati, “Best Private Customizer” pentru atelierele specializate de custom, “Best Customer” pentru clienții Ducati Scrambler și “Rookie Rumble” pentru entuziaștii de sub 35 de ani care au personalizat un Scrambler Sixty2.

Custom Rumble

The Batass construit de Piotr din Polonia

Concurenții au început lucrul în luna septembrie 2017, proiectele au fost prezentate pe site-ul scramblerducati.com, iar votarea a început la sfârșitul lunii octombrie și s-a încheiat în martie 2018.

Pe baza a peste 200.000 de voturi primite, în finală s-au calificat următorii concurenți:

Best Dealer: ESG Rumble 400, produs de Ducati Poland

Best Private Customizer: The Batass, construit de Piotr din Polonia

Custom Rumble

Black Ant construit de Sumalpan din Tailanda

Best Customer: Black Ant, construit de Sumalpan din Tailanda

Rookie Rumble: Aree, proiectat și construit de Tanapol din Tailanda

Cele patru motociclete calificate în finală vor fi expuse la World Ducati Week (WDW), cea mai mare întrunire Ducati, organizată de producător la Misano Adriatico în perioada 20-22 iulie 2012.

Cu această ocazie, un juriu format din experți, designeri, motocicliști și constructori de motociclete vor stabili câștigătorul competiției, premiul fiind o excursie în California pentru 2 persoane.

Custom Rumble

Aree construit de Tanapol din Tailanda

Finala concursului Custom Rumble va fi doar unul dintre evenimentele care vor avea loc în cele trei zile ale întâlnirii Ducati, eveniment la care vor participa și pasionați ai firmei din România, așa cum au făcut-o în ultimii ani, sprijiniți de echipa Ducati România, importatorul oficial Ducati în țara noastră.

.

Pentru cei care sunt curioși să vadă cum s-au desfăurat ediții anterioare ale celei mai mari adunări Ducati, mai jos este articolul postat cu doi ani în urmă.

Cum a fost la WDW 2016 (World Ducati Week)

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*