TIBERIU TROIA

Ce modele prezintă grupul Piaggio la SMAEB 2018  

Modele produse de Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio și Vespa vor putea fi văzute în standul grupului Piaggio la SMAEB 2018, reprezentat în România de The Bike Hub.

Piaggio la SMAEB 2018

La doar două luni de la inaugurarea magazinului din București, noul importator al grupului Piaggio va participa la SMAEB 2018.

Într-un stand de 160 mp vom vedea o gamă de scutere Piaggio, dar și două dintre modelele de tricicluri MP3 care pot fi conduse cu carnet categoria B: Piaggio Liberty 50 și Liberty 50 Delivery, Beverly 300 Police, MP3 Yourban LT 300ie și MP3 500.

Spectacolul scuterelor va fi completat de Vespa Primavera 50, Vespa GTS 300 Super Sport și fantasticul Vespa 946 Red.

Din familia motocicletelor clasice, pentru care firma Moto Guzzi este cunoscută pretutindeni, vor fi prezentate modelele V7 Stone, V7 Racer și V7 Carbon, alături de V9 Bobber și nava amiral a celui mai vechi producător în activitate din Europa, Moto Guzzi Eldorado.

Dintre toate aceste modele, pe unele le-am prezentat, pe altele le-am testat și poveștile vor fi postate, iar pe altele le voi testa după expoziție.

Pe lângă motociclete, prezența grupului Piaggio la SMAEB 2018 va însemna și accesorii care vor fi prezentate și pot fi găsite la magazin și se pare că vom avea parte de o surpriză plăcută și la acest capitol (încă e secret, dar mai sunt câteva zile…).

Piaggio la SMAEB 2018

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru cei care nu au urmărit articolele apărute cu prilejul intrării pe piața din România a noului importator al grupului Piaggio, mai jos sunt câteva materiale postate în ultimul timp.

Vespa a venit din nou în România. Grupul Piaggio a deschis magazinul din București.

Cum a fost la prima întâlnire Vespa Club România, în noua casă din București  

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*