TIBERIU TROIA

Modelele care vor fi prezentate de Harley-Davidson la SMAEB 2018

În buna tradiție a ultimilor zece ani, standul pregătit de Harley-Davidson la SMAEB 2018 va cuprinde cele mai populare modele.

Harley-Davidson la SMAEB 2018

Fără excese, fără piese de mobilier inutile, sobru, dar elegant, standul Harley-Davidson surprinde la fiecare expoziție la care firma este prezentă.

În acest an, vom putera admira modelele cele mai cautate din principalele familii ale producătorului american.

Începând cu motocicletele ieftine, în expoziție va fi prezent modelul Street Rod și două modele din familia Sportster, Iron 883 și Super Low 1200T.

Cea mai importantă familie a devenit Softail, noul Softail apărut prin combinarea vechiului Softail cu unele caracteristici tehnice ale motocicletelor Dyna, toate fiind echipate cu motor Milwaukee Eight, lansat cu doi ani în urmă.

În expoziție vor fi prezente următoarele modele: Fat Boy, Low Rider, Breakout 114 și Heritage Classic 114, alături de două dintre cele mai spectaculoase modele Touring, Street Glide și Road King Classic.

Pe o parte dintre aceste modele le-am prezentat, pe altele le-am testat și materialele sunt în pregătire, iar pe cele două lansate cu două luni în urmă, Iron 1200 și Forty-Eight Special urmează să le testez și să le prezint la sfârșitul lunii aprilie, cu prilejul unui eveniment de presă organizat în Croația.

Dar, până atunci, ne putem bucura peste câteva zile de standul pregătit de Harley-Davidson la SMAEB 2018.

Harley-Davidson la SMAEB 2016

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2016

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru fanii firmei am pregătit mai jos câteva dintre articolele postate recent, cu teste și prezentări ale unor modele Harley-Davidson.

Harley-Davidson Road King Special – test și prezentare – varianta video

Iron 1200 – noul model Harley-Davidson din familia Sportster

Primul model Harley-Davidson electric de serie va deveni realitate peste 18 luni

Harley-Davidson a lansat un nou model Sportster – Forty-Eight Special

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*