TIBERIU TROIA

Ce va prezenta Honda la SMAEB 2018

Unul dintre cele mai așteptate standuri al acestui sfârșit de săptămână de la Romexpo este cel al firmei Honda la SMAEB 2018.

Honda la SMAEB 2018

Revenit în forță după câțiva ani de incertitudine, cel mai mare producător de motociclete din lume va fi una dintre surprizele frumoase ale acestei ediții SMAEB.

În acest an, standul Honda va fi organizat de principalul dealer, firma Motor Team, în colaborare cu importatorul autorizat, compania Honda Trading România.

După o prezență onorabilă la SIAB, cu două săptmâni în urmă, echipa Honda repetă efortul și ne pregătește încă un stand interesant, de data aceasta numai cu motociclete, iar gama prezentată conține toate noutățile sezonului, modelele prezentate în premieră în toamna anului trecut la Milano.

Vom putea admira în premieră noile modele CMX 500 Rebel, Africa Twin Adventure Sports DCT, CB1100 EX și CB1100 RS, CB1000R și ultima variantă a legendarei Gold Wing Tour, o machetă expusă de Honda la toate manifestările începutului de sezon 2018.

Vor mai fi expuse variantele 2018 ale modelelor CBR500R, CBR650FA, NC750X, X-ADV, Africa Twin CRF1000L DCT și CBR1000RR SP, precum și cunoscutele CB500FA și VFR1200X DCT.

Pe lângă acest adevărat recital, Honda Trading, împreună cu Motor Team vor pune la dispoziția celor interesați următoarele modele la test: CMX500 Rebel 2018, CB650FA, NC750X DCT 2018, VFR800X și Africa Twin Adventure Sports DCT 2018.

Chiar pentru cei mai pretențiosi împătimiți ai motociclismului, această desfășurare de forțe promisă de Honda la SMAEB 2018 ar trebui să fie un semn că marele producător intenționează să câștige locul pe care îl merită și pe piața din România.

Honda la SMAEB 2018

Standul Honda de la SMAEB 2016

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru fanii firmei Honda am selecționat mai jos câteva articole despre noutăți lansate de cel mai mare producător de motociclete, materiale postate în ultima vreme.

Vânzările de scutere și motociclete Honda

Double Wishbone, suspensia față instalată pe noul Honda Gold Wing – pro și contra

Primele unități Honda X-ADV au ajuns la magazinul Motor Team. Dar cum a apărut acest model revoluționar ?

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*