TIBERIU TROIA

Ce motoare aduce Indian la SMAEB 2018

Se împlinește un an de când cel mai vechi producător de motociclete din SUA este prezent în România. Să vedem ce motoare aduce Indian la SMAEB 2018.

Indian la SMAEB 2018

După un prim sezon de vânzări în țara noastră, ASP Group, importatorul autorizat Indian în România a pregătit pentru SMAEB cele mai vândute modele de până acum.

Din gama Scout vom putea admira modelul 1133 culoare negru lucios și un Custom, lângă trei exemplare de Bobber, negru mat, negru lucios și bronze mat.

Din modelele de capacitate cilindrică mare va fi expus Roadmaster, atât în versiunea 2017, cât și cea de anul acesta, un Chieftrain Limited și Darkhorse.

În afară de standul de 120 mp în care vor fi expuse motocicletele Indian, ASP Group va prezenta produsele Polaris în alt stand de 280 mp, ATV-urile TGB, Linhai și Access Motor într-un al treilea stand și, în fine încă un stand în care vor fi expuse căștile LS2, marca cea mai dinamică a ultimilor ani.

Indian la SMAEB 2018

Standul Indian de la SMAEB 2017

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru fanii firmei am pregătit mai jos câteva dintre articolele postate recent, cu noutăți, teste și prezentări ale unor modele Indian.

Indian Scout Sixty – prezentare video

Indian va produce o ediție limitată Jack Daniel’s Scout Bobber

Cele mai frumoase motociclete Indian Scout modificate de dealeri

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*