TIBERIU TROIA

Porți deschise – cum a fost sâmbătă la Harley-Davidson

La Harley-Davidson București au fost “Porți deschise”. Așa se numește evenimentul împrumutat de la auto, motiv de întâlnire, de cumpărături și de discuții.

Au fost porti deschise

Vreme bună, motoare, mulți vizitatori, hainele din noua colecție proaspăt venite, copii, cafea, cam asta a fost.

Asta pentru vizitatorii neimplicați.

Oamenii de bază ai chapterului București din organizația HOG au venit, ca de obicei, ca să stabilească detaliile ieșirilor din acest sezon.

Se anunță un sezon de excepție cu multe acțiuni în care vor fi implicați majoritatea membrilor activi.

Eu am mers ca să simt pulsul, să văd ce hăinuțe noi au mai venit, ocazie cu care m-am îndrăgostit de o cămașă Harley-Davidson maro în carouri.

Au fost porti deschise

Nu am fost singurul care a adăugat o nouă piesă la garderoba motociclistă, ba chiar asta au făcut cei mai mulți dintre cei care au venit acolo.

S-au cumpărat căști, geci, obișnuitele tricouri și s-au testat motociclete “la rece”.

Au venit familii cu copii, familii cu căței, familii care intenționeaza să schimbe motocicleta sau, după întrebările puse, să cumpere prima motocicletă.

Important este că acțiunea a fost promovată și răspunsul a fost pe măsură.

Acum urmează sosirea camionului în luna mai, ca de fiecare dată în ultimii opt ani, weekend în care vom vedea și testa cele mai noi modele lansate de Harley-Davidson.

Au fost porti deschise

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*