TIBERIU TROIA

Ce surprize ne pregătește Yamaha la SMAEB 2018

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, standul pregătit de Yamaha la SMAEB 2018 se anunță a fi un spectacol.

Yamaha la SMAEB 2018

Yamaha a înregistrat în ultimul timp un adevărat succes financiar prin lansarea gamei MT și aceasta este o realitate de necontestat.

În ultimii doi ani, vânzările realizate de Yamaha în Europa au urcat firma în fața principalului adversar, Honda, cel mai mare producător mondial.

Sigur că pe plan mondial, nimeni nu se poate lupta cu vânzările realizate de Honda, dar noi suntem în Europa (cel puțin din punct de vedere geografic) și cred că situația vânzărilor din restul lumii ne interesează mai puțin.

În România situația este diferită și asta nu ar trebui să mire pe nimeni.

Noi suntem o piață atipică, simandicoasă, pretențioasă, dar în care se cumpără puține motociclete iar rezultatele înregistrate de importatorii prezenți nu au nici o legătură cu statisticile internaționale.

În acest context, importatorul autorizat Yamaha în România, compania Motodynamics, are una dintre cele mai bine organizate rețele de dealeri și pot să mă mândresc cu faptul că am contribuit la formarea acestei rețele, iar principalii parteneri au devenit dealeri din inițiativa mea.

Standurile pe care le-a avut Yamaha în ultimii ani la diferitele expoziții au fost spectaculoase, cu foarte multe modele, cu animatoare, cu lumini și efecte și cu muzică (prea multă muzică pe gustul meu).

Yamaha la SMAEB 2018

Standul Yamaha de la SMAEB 2017

La cea de-a XVI-a ediție a SMAEB, în standul de peste 440 mp, vor fi expuse peste 40 de unități din diferite modele, iar cele mai deosebite vor fi două modele de ATV-uri, Grizzly 450 și 700, două modele de Waverunner (scutere de apă), dar și versiunile 2018 ale modelelor XMAX 300, TMAX DX și Tracer 900.

Pe lângă scuterele și motociclete obișnuite, surprizele pregătite de Yamaha la SMAEB 2018 vor fi o motocicletă FJR1300 Police și triciclul NIKEN, prezentat în premieră în noiembrie 2017, la EICMA, un vehicul controversat, dar foarte spectaculos.

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la SMAEB 2018, despre modelele care urmează să fie expuse și transmisiunile live pe care le voi face din expoziție vineri 20 și sâmbătă 21 aprilie.

.

Pentru fanii firmei am pregătit mai jos câteva dintre articolele postate recent, cu teste și prezentări ale unor modele Yamaha.

Yamaha SCR 950 – test şi prezentare – varianta video

MT-09 SP, cel mai nou Hyper Naked produs de Yamaha

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*