TIBERIU TROIA

Ducati Monster – 25 ani vor fi sărbătoriți la WDW 2018

Pregătirile pentru organizarea evenimentului WDW 2018 se apropie de sfârșit și cei 25 ani de existență a gamei Monster vor fi sărbătoriți pe circuitul Marco Simoncelli Misano.

Ducati Monster 25 ani

Ducati Garage Contest, concursul de personalizare Ducati

Cea de-a 10-a ediție a evenimentului WDW dedicat proprietarilor de motociclete Ducati din întreaga lume va fi dedicată sărbătoririi a celor 25 ani de existență a gamei Monster, motocicletele naked care au făcut istoria ultimelor decenii.

Cu această ocazie va avea loc finala concursului de personalizare a motocicletelor “Ducati Garage Contest”, organizat începand din 2002, ediția actuală fiind dedicată exclusiv modelelor Monster modificate.

Proiectele participante vor fi judecate în timpul evenimentului de un juriu format din tehnicieni, motocicliști și vizitatori, câștigătorii fiind premiați.

În incinta circuitului va fi amenajat “Monster Village”, un spațiu dedicat istoriei modelului Monster, în care vor fi expuse modele emblematice apărute în cei 25 de ani, începând cu Monster 900, lansat în 1993, motociclete aduse din Muzeul Ducati, aflat în localitatea Borgo Panigale.

La eveniment vor participa toate vedetele echipelor oficiale Ducati aliniate la startul principalelor competiții de nivel mondial și ambasadori ai firmei.

Pe lângă Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo, Chaz Davies, Marco Melandri și cei din echipele satelit, Danilo Petrucci, Jack Miller și Alvaro Bautista, vor delecta publicul cu prezența în diferite concursuri simbolice Casey Stoner, Troy Bayliss și Carlos Checa.

Accesul la WDW 2018 va fi posibil numai cu permis, care poate fi achiziționat prin Internet sau de la magazinul celui mai apropiat dealer, în cazul nostru de la Ducati București, magazinul importatorului oficial Ducati în România.

Ducati Monster 25 ani

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*