TIBERIU TROIA

WDW 2018 (World Ducati Week) – ce surprize se pregătesc

WDW 2018, sărbătoarea familiei Ducati va fi organizată între 20-22 iulie în complexul circuitului “Marco Simoncelli” de la Misano și se anunță a fi un eveniment de excepție.

WDW 2018

Cu două luni înainte de marele eveniment WDW 2018, pregătirile au intrat în linie dreaptă și au fost anunțate o parte dintre surprizele pregătite de organizatori.

Toate echipele de profesioniști concentrate în jurul celei mai iubite mărci din Italia vor fi prezenți pentru a oferi participanților din întreaga lume o experiență de neuitat.

Ducati Riding Academy și Ducati Scrambler Days of Joy vor veni cu un pachet complet de cursuri pentru toate gusturile:

– Enduro Academy este secțiunea școlii oficiale de pilotaj Ducati implicată în cursurile off-road, așa după cum îi spune și numele, iar instructorii vor consilia participanții pe un traseu special amenajat pentru enduro;

WDW 2018

– Safety Academy este secțiunea Academiei Ducati care se ocupă de perfecționarea pilotajului și conducerea defensivă;

– Scrambler Flat Track School predă tehnica pilotajului pe o pistă ovală de pământ, folosind motociclete Scrambler Sixty2 modificate pentru a permite derapajul.

Toate cele trei activități de mai sus sunt rezervate celor care vor cumpăra permis de acces pentru toate cele trei zile ale evenimentului, care se vor putea programa pentru câte o sesiune pentru fiecare dintre cele trei categorii de experiențe.

Toti participanții vor avea posibilitatea să testeze multe modele din gamele Ducati și Scrambler, inclusiv noile Monster 821, Multistrada 1260 și Scrambler 1100, testele fiind organizate pe trasee aflate în jurul circuitului Misano.

WDW 2018

Pentru a comunica eficient și a transmite mai rapid informațiile, organizatorii au pregătit o aplicație pentru smartphone, World Ducati Week 2018, disponibilă pentru iOS și Android, prin care utilizatorii vor putea urmări programul în timp real și vor avea acces la diferite acțiuni.

Accesul la WDW 2018 va fi posibil numai cu permis, care poate fi achiziționat prin Internet sau de la magazinul celui mai apropiat dealer, în cazul nostru de la Ducati București, magazinul importatorului oficial Ducati în România.

WDW 2018

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*