TIBERIU TROIA

Yamaha World Raid 2018 a început – filmul promoțional

Respectând programul anunțat în 2017, Yamaha World Raid , evenimentul de prezentare a modelului Ténéré 700, a început.

Yamaha World Raid

Prezentat în premieră în 2016 și îmbunătățit un an mai târziu, Ténéré 700, ultima generație a legendarei motociclete produsă de firma japoneză, va fi plimbat de ambasadori ai firmei prin întreaga lume, pentru a afla părerea motocicliștilor de pretutindeni despre soluția tehnică propusă de producător.

Am văzut pentru prima dată modelul concept la expoziția internațională de la Milano, fiind prezentat sub numele de T7, după care, un an mai târziu, numele s-a schimbat în Ténéré 700 și motocicleta a fost modificată.

Yamaha World Raid

Pentru că intrarea pe piață a unui astfel de model trebuia judecată din toate punctele de vedere, în situația în care Honda a lansat Africa Twin, un adevărat succes de piață, cei de la Yamaha au hotărât să afle reacția publicului și să modifice actualul proiect așa după cum vor cere folositorii.

Unul dintre piloții care vor prezenta publicului actualul concept în cadrul turului Yamaha World Raid este Rodney Faggotter, pilotul echipei oficiale Yamaha din Raliul Dakar, evenimentul fiind promovat prin intermediul unui film promoțional.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*