TIBERIU TROIA

Evenimentul Vespa World Days 2018 a fost organizat la Belfast

În capitala Irlandei de Nord a avut loc întâlnirea anuală Vespa World Days 2018, rezervată membrilor cluburilor Vespa din întreaga lume.

Vespa World Days 2018

Cele peste 3000 de scutere înscrise la eveniment, reprezentând 37 de cluburi naționale, din SUA până în Indonezia, din Australia până în Mexico, din Canada până în China și din toate țările din Europa și zona Mediteraneană, au fost primite cu entuziasm de câteva mii de scutere ai căror proprietari au venit din Anglia și Irlanda la locul de întâlnire fără a fi înscriși în prealabil.

Toți cei veniți au participat la o paradă Vespa grandioasă, în aplauzele populației din zonă, mari iubitori ai motociclismului, în special ai curselor de viteză pe circuitele stradale.

Vespa World Days 2018

Printre miile de scutere prezente a fost remarcat și premiat cel mai vechi și valoros scuter, un Vespa model Douglas din 1951, aflat în perfectă stare de conservare, având roata de rezervă cu anvelopa originală.

Respectând tradiția, finalul evenimentului a fost rezervat decernării premiilor câștigătorilor Trofeului Vespa pentru cele mai dinamice cluburi și cei mai activi președinți de club, în timp ce premiul Solo Vespa Driver, pentru pilotul care a străbătut singur cel mai lung drum a fost decernat unei doamne, membră a clubului Vespa din Praga.

Vespa World Days 2018

Următoarea ediție a evenimentului Vespa World Days va avea loc în 2019 și va fi organizată în Ungaria, cele 53 de cluburi naționale Vespa și cele câteva sute de cluburi locale trimițănd membrii.

În luna august, urmând exemplul altor cluburi mai vechi, Vespa Club România va organiza un tur de trei zile, eveniment la care au confirmat participarea scutere Vespa din 18 țări.

.

Pentru pasionații firmei Vespa, mai jos am selecționat câteva articole postate recent.

Vespa a venit din nou în România. Grupul Piaggio a deschis magazinul din București.

Cum a fost la prima întâlnire Vespa Club România, în noua casă din București  

VESPA 946 (RED) prezentată la București

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*