TIBERIU TROIA

Cupa La Volan ediția a 3-a cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 2

Vă propunem o soluție pentru descongestionarea traficului, motiv pentru care am organizat Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3, cu participarea colegilor de la Digi24, UTV și ProFM.

Au răspuns cu mare entuziasm colegi de la Digi24, UTV și ProFM, în cel de-al doilea episod fiind invitat Stelian Muscalu, realizatorul emisiunii Business Club, difuzată de Digi24.

Fiind singurul motociclist dintre colegii care au participat la acțiune, eram foarte curios să-i aflu părerea, Stelian conducând zilnic o motocicletă complet diferită de cea pe care am testat-o aici.

Chiar dacă scuterele, în special cele cu trei roți, nu sunt pasiunea lui Stelian sau a mea, părerea noastră a fost aceeasi: scuterul Piaggio MP3 poate fi o soluție de deplasare eficientă în oraș, după cum veți putea observa în filmul de mai sus.

Așadar, Cupa La Volan ediția a 3-a, cu scuterul Piaggio MP3, episodul al doilea cu Stelian Muscalu, film prezentat în emisiunea La Volan difuzată de postul Digi24 sâmbătă 8 septembrie 2018.

Scuterul Piaggio MP3

Scuterul Piaggio MP3 testat în Cupa La Volan a fost pus la dispoziție de compania The Bike Hub Romania, importatorul autorizat Piaggio în România.

Filmul a fost transmis în emisiunea La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 8 septembrie 2018.

Pentru cei care nu cunosc scuterul Piaggio MP3, mai jos am postat prezentarea modelului Piaggio MP3 Yourban LT 300ie, material prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de postul Digi24 sâmbătă 21 aprilie 2018 și primul episod din Cupa La Volan cu Piaggio MP3.

Piaggio MP3 Yourban LT 300ie – test și prezentare – varianta video

Cupa La Volan ediția a 3-a cu Piaggio MP3 – primul episod

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

2 thoughts on “Cupa La Volan ediția a 3-a cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 2

  1. Tiberiu Troia Post author

    Din păcate nu e posibil din mai multe motive.
    A fost o competiție internă, între jurnaliștii trustului RDS-RCS, s-a desfășurat în vara 2018 și probabil că nu se va repeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*