TIBERIU TROIA

Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 3

În încercarea de a convinge folositorii de mașini că scuterul poate fi o soluție pentru traficul infernal din orașele noastre, cu o culme a penibilului în București, am organizat Cupa La Volan cu scuterul Piaggio MP3.

Pe lângă colegii de la Digi24 și UTV care au răspuns invitației, a întregit echipa de jurnaliști colegul Radu Țibulcă, unul dintre realizatorii emisiunii Dimineața Blană, difuzată de ProFM.

Experiența lui Radu pe scutere e egală cu zero și asta a făcut mai interesantă provocarea.

Chiar și un om fără vreo legătură cu fenomenul “două roți” a înțeles avantajul folosirii unui scuter în oraș.

Așadar, Cupa La Volan ediția a 3-a, cu scuterul Piaggio MP3, cel de-al treilea episod cu Radu Țibulcă, film prezentat în emisiunea La Volan difuzată de postul Digi24 sâmbătă 22 septembrie 2018.

Piaggio MP3

Scuterul Piaggio MP3 testat în Cupa La Volan a fost pus la dispoziție de compania The Bike Hub Romania, importatorul autorizat Piaggio în România.

Pentru cei care nu cunosc scuterul Piaggio MP3, mai jos am postat prezentarea modelului Piaggio MP3 Yourban LT 300ie, material prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de postul Digi24 sâmbătă 21 aprilie 2018 și primele două episoade din Cupa La Volan cu Piaggio MP3.

Piaggio MP3 Yourban LT 300ie – test și prezentare – varianta video

Cupa La Volan ediția a 3-a cu Piaggio MP3 – primul episod

Cupa La Volan ediția a 3-a cu scuterul Piaggio MP3 – episodul 2

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*