TIBERIU TROIA

Indian FTR 1200 va fi lansat la Köln pe 1 octombrie

Anunțat cu aproape un an în urmă, Indian FTR 1200, versiunea înmatriculabilă a motocicletei de Flat Track, va fi prezentată presei înainte de deschiderea expoziției Intermot.

Cu un an în urmă, la EICMA 2017, compania Indian a prezentat o propunere făcută publicului, o replică înmatriculabilă a motocicletei de competiție FTR 750.

Rvenită după mai bine de 60 de ani în competițiile de Flat Track, firma Indian a spulberat ambițiile concurenței, câștigând tot ce putea fi câștigat, atât campionatul producătorilor, cu 14 etape, cât și Campionatul AFT, cu cele 16 etape, cei trei piloți ai echipei oficiale terminând competițiile pe primele trei locuri ale clasamentului general.

Succesul a fost fulminant, ca și reacția publicului la vederea viitoarei posibile motociclete, conducerea companiei luând hotărârea să producă motocicleta Indian FTR 1200 ca model de serie.

Cât de aproape va fi de modelul Scout FTR1200 Custom prezentat la Milano, asta o vom vedea în seara zilei de 1 octombrie, atunci când Indian va prezenta motocicleta invitaților, în cadrul unui eveniment exclusivist gâzduit de clubul The New Yorker, din Köln.

Am avut privilegiul să fiu invitat la eveniment și voi încerca să transmit live aspecte de la lansarea în premieră a noului Indian FTR 1200, precum și fotografii de la conferința de presă din cadrul expoziției, manifestare care va avea loc în ziua rezervată presei, marți 2 octombrie.

Este de așteptat ca noul model să fie distribuit destul de repede magazinelor din rețeaua oficială, astfel încât Indian FTR 1200 va putea fi văzut și achiziționat de la magazinul importatorului oficial în România, firma ASP Group din București.

Indian FTR 1200

Pentru fanii firmei Indian și ai motocicletelor produse de această companie, am selectat mai jos câteva articole postate recent.

Indian Scout Sixty, clasic și modern – test și prezentare

Indian Chief Vintage – pregătire de livrare (Unboxing)

Indian Scout Sixty – prezentare video

Scout FTR1200 Custom, modelul concept prezentat de Indian la Milano

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*