TIBERIU TROIA

Ducati a prezentat noul Scrambler Icon

Scrambler Icon este nonconformist, un amestec de tradiție și inovație, mai confortabil, mai sigur și mai contemporan ca niciodată.

Scrambler Icon

Lansată ca marcă separată a companiei Ducati, Scrambler a intrat pe piață în 2015 cu câteva modele, dintre care cel mai vândut a fost Icon.

La numai trei ani de la apariție, Ducati prezintă noul model Scrambler Icon, cu multe îmbunătățiri față de prima versiune, unele poate mai greu de observat.

Principala modificare este introducerea sistemul ABS activ pe viraje produs de Bosch.

Implementarea acestui sistem a făcut posibilă apariția sistemului de autodeconectare a semnalizatoarelor, funcție posibilă datorită existenței unității de măsurare inerțială care comandă sistemul ABS pe viraje.
Scrambler Icon

Poziția pilotului a fost modificată, datorită unui nou ghidon și a unei șei mai plate, împreună cu modificarea amortizorului spate, toate aceste schimbări oferind pilotului mai mult confort.

Tot pentru confort a fost instalat sistemul Ducati Multimedia, care oferă pilotului posibilitatea de a-și conecta telefonul sau sistemul de comunicare cu pasagerul.

Ambreiajul a fost modificat, acționarea fiind hidraulică, cu o acțiune mai fină a manetei, care are acum și posibilitatea de a fi reglată.

Scrambler Icon

Bordul LCD are indicator pentru nivelul de combustibil, farul este nou și se pot remarca câteva modificări exterioare: panouri din aluminiu laterale mai groase ale rezervorului de combustibil, motorul vopsit în negru și o altă finisare a jantelor turnate.

Noul Scrambler Icon va fi disponibil începând din noiembrie în două versiuni coloristice și este de așteptat că va avea un aport important în vânzările de motociclete Scrambler, nume care a reușit să se impună încă de la apariție, peste 55.000 de unități fiind vândute până acum.

Scrambler Icon va putea fi văzut și comandat la magazinul Ducati România al firmei Metrotehnica Internațional, importator autorizat Ducati în România.

Scrambler Icon

Pentru fanii mărcii Scrambler, mai jos am selecționat câteva dintre articolele postate în ultimul timp.

Scrambler 1100 – test şi prezentare – varianta video

Cele mai reușite Ducati Scrambler în finala concursului Custom Rumble  

Scrambler Desert Sled – test și prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*