TIBERIU TROIA

Noul Scrambler Full Throttle prezentat de Ducati

Familia Scrambler s-a mărit: Full Throttle, Café Racer și Desert Sled sunt cele trei noi modele prezentate de Ducati la Intermot 2018.

Scrambler Full Throttle

După lansarea noului Scrambler Icon, Ducati a prezentat încă trei noi modele, la care au fost implementate aceleași noutăți introduse pe modelul Icon 2018.

Principala componentă care a făcut posibil saltul calitativ al noii generații Scrambler este unitatea de măsurare inerțială, datorită căreia a putut fi instalat sistemul ABS activ pe viraje produs de Bosch.

Implementarea acestui sistem a făcut posibilă apariția sistemului de autodeconectare a semnalizatoarelor, funcție posibilă datorită existenței unității de măsurare inerțială, care comandă sistemul ABS pe viraje.

Formele modelului Full Throttle și câteva dintre componentele motocicletei sunt inspirate din cele ale motocicletei de competiție, Scrambler Flat Track, cu care pilotul Frankie Garcia, din California, a participat în ediția 2018 a campionatului American Super Hooligan.

Scrambler Full Throttle

Ghidonul lat, aripa de față scurtă și șaua cu mască pentru locul pasagerului contribuie la aspectul sportiv al motocicletei, ca și eșapamentul Termignoni cu două finale.

O altă noutate pe modelul Full Throttle, existentă și pe celelalte două noi modele, este sistemul Ducati Multimedia, care oferă pilotului posibilitatea de a-și conecta telefonul sau sistemul de comunicare cu pasagerul.

În fine, ultima schimbare importantă este comanda ambreiajului, acționat acum hidraulic, cu o cursă mai fină a manetei, care are acum și posibilitatea de a fi reglată.

Scrambler Full Throttle va fi disponibil la începutul anului 2019 și va putea fi comandat la magazinul Ducati România al firmei Metrotehnica Internațional, importator autorizat Ducati în România.

Scrambler Full Throttle

Pentru fanii mărcii Scrambler, mai jos am selecționat câteva dintre articolele postate în ultimul timp.

Scrambler 1100 – test şi prezentare – varianta video

Scrambler Desert Sled – test și prezentare – varianta video

Cum a apărut modelul Scrambler Café Racer

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*