TIBERIU TROIA

Gama de accesorii Sport pentru modelul Indian FTR 1200

Indian a lansat patru game de accesorii pentru modelul FTR 1200 prezentat publicului în luna octombrie: Tracker, Rally, Tour și Sport.

Indian FTR 1200 accesorii Sport

Inspirat din lumea curselor pe pistă de pământ, proiect dezvoltat din motocicleta învingătoare Indian FTR 750, noua motocicletă înmatriculabilă Indian FTR 1200 a fost lansată la Intermot 2018, expoziția de la Köln.

O lună mai târziu, Indian a pregătit o surpriză și a introdus patru game de accesorii pentru modelul proaspăt lansat, peste 40 de repere împărțite în game foarte clar definite: Tracker, Rally, Tour și Sport.

Indian FTR 1200 accesorii Sport

Având destinații diferite, cele patru game modifică aspectul motocicletei pentru utilizări diferite.

Gama Sport este poate cea mai aproape de AND-ul modelului FTR 1200, iar, dacă motocicleta a fost prezentată presei de marele campion american de Flat Track Jared Mees, accesoriile Sport au fost testate și prezentate de alt mare sportiv, Carlin Dunne, pilot câștigător al cursei Pikes Peak și deținător al recordului traseului la clasa motocicletelor electrice.

Indian FTR 1200 accesorii Sport

Carlin Dunne a declarat după ce a testat motocicleta echipată cu accesorii Sport că se comportă spectaculos, fața este foarte stabilă și motocicleta pare mult mai ușor de pilotat decât îți dă senzația văzându-i formele impresionante.

Gama de accesorii Sport pregătită de producător este destinată folosinței sportive, fără pasager, fiind vorba despre un eșapament Akrapovič și mai multe piese realizate din fibră de carbon, având rol decorativ, dar utilizate și pentru reducerea masei motocicletei.

Indian FTR 1200 accesorii Sport

Motocicleta Indian FTR 1200 și gama de accesorii Sport pot fi comandate la magazinul firmei ASP Group East, importator autorizat Indian în România.

Indian FTR 1200 accesorii Sport

Pentru cei care nu au urmărit lansarea noului model Indian FTR 1200 și povestea lui, am selecționat mai jos articolele postate până acum.

Indian FTR 1200 – născut pe pista de Flat Track, construit pentru stradă

Zvonul devine realitate: Indian FTR1200 devine motocicletă de serie în 2019

Prezentare Indian Chief Dark Horse – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*