TIBERIU TROIA

Moto Guzzi Experience 2019

Aventura în șaua unor motociclete Moto Guzzi organizată de producător continuă, înscrierile încep pentru Moto Guzzi Experience 2019.

Moto Guzzi Experience 2019

Lansată pentru prima oară în 2017, Moto Guzzi Experience este o inițiativă a companiei producătoare, care se adresează tuturor celor care doresc să se bucure de o aventură în șaua unor motociclete puse la dispoziție de fabrică, în cadrul unor tururi organizate.

Prima ediție a reprezentat un adevărat succes și a constat în niște excursii prin Sardinia, în regiunea Trentino și Toscana.

Beneficiind de experiența acumulată, Moto Guzzi promite pentru anul viitor extinderea acestei inițiative.

Moto Guzzi Experience

Moto Guzzi Eldorado

Programul se va desfășura de-a lungul a nouă luni, începând din martie 2019, cu noi destinații, tururile străbătând trasee din Italia și alte țări europene, totul desfășurându-se cu ajutorul unei flote de motociclete Moto Guzzi oferite de producător.

Principala noutate a sezonului următor va fi formatul excursiilor, existând tururi mai scurte, de patru zile, altele de o săptămână și unele de zece zile, organizate pe trasee mai lungi.

Formatul tururilor va fi tip “All inclusive”, cu toate mesele pregătite pe traseu și la locurile de cazare, personalul care va însoți participanții ocupându-se de alimentarea cu combustibil, întreținerea motocicletelor și eventualele intervenții de asistență tehnică.

Moto Guzzi experience

Moto Guzzi MGX-21

La fiecare acțiune organizată, participanții vor avea ocazia să testeze toate modelele gamei actuale Moto Guzzi, de la cel mai vândut motor V7 de generația a treia, instalat pe mai multe modele, motorul modificat V9, puternicul Audace, luxosul Eldorado, emblematicul model California, până la MGX-21, bagger-ul produs de fabrica din Mandelo del Lario, nonconformist și echipat cu tehnologie de ultimă oră.

Pe lângă toate aceste modele cunoscute, noul V85 TT, lansat cu o lună în urmă, va fi prezent la toate tururile din 2019.

Moto Guzzi Experience nu se adresează doar fanilor firmei, membrii ai comunității oficiale Moto Guzzi, organizație cu mai mult de 30.000 membri care se bucură de avantaje exclusive, ci tuturor motocicliștilor care vor să facă cunoștință cu lumea vulturului din Mandelo.

Moto Guzzi Experience 2019

Înscrierile pentru Moto Guzzi Experience 2019 vor începe la EICMA 2018, expoziția de motociclete și accesorii de la Milano, organizată în perioada 8-11 noiembrie, în standul companiei Moto Guzzi din pavilionul 9, unde cei interesați vor primi toate informațiile utile.

Informațiile sunt disponibile pe website-ul oficial www.motoguzzi.com și pe cel al clanului, organizația membrilor comunității Moto Guzzi: theclan.motoguzzi.com.

Credit foto: Moto Guzzi

Pentru cei pasionați de motocicletele Moto Guzzi, am ales mai jos câteva dintre articolele postate recent.

Moto Guzzi Eldorado – test şi prezentare – varianta video

Prezentare Moto Guzzi V7 III Racer – varianta video

Test Moto Guzzi V7 III Racer – tradiție și tehnologie

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*