TIBERIU TROIA

MV Agusta Brutale 800 și F3 675 sunt acum disponibile cu motor limitat la 35 kW

MV Agusta a omologat ambele modele cu trei cilindri în variante limitate la 35 kW și 70 kW.

MV Agusta F3 35 kW

Brutale 800 și F3 675 sunt unele dintre cele mai frumoase modele de la clasa din care fac parte, dar, datorită performanțelor motoarelor, de 81, respectiv 94 kW, puteau fi folosite doar de cei cu permis de conducere categoria A.

Vestea bună este că MV Agusta a anunțat azi, 9 ianuarie 2018, că a reușit omologarea ambelor modele în varianta limitată de 35 kW și 70 kW, astfel că acum vor putea fi utilizate de mult mai mulți pasionați de motociclete, inclusiv de cei cu experiență limitată.

MV Agusta Brutale 35 kW

Brutale 800 și F3 675 sunt principalele modele din categoria naked, respectiv supersport de cilindree medie produse de fabrica din Varese, ambele fiind recunoscute nu numai pentru frumusețea lor și atenția acordată detaliilor, ci și pentru performanțe și modul în care se comportă pe stradă și pe circuit.

Ambele pot fi modificate de la 35 kW la 70 kW și invers, fără complicații, fiind oferite în noi combinații coloristice pentru sezonul 2019.

MV Agusta F3 35 kW

Brutale 800 va fi produs în următoarele variante: intense sky blue/night grey, fire red/night grey și ice grey/aviation grey, în timp ce F3 675 va fi oferit în două variante: Agostini red/Agostini silver și intense sky blue/night grey.

Ambele modele vor putea fi comandate la importatorul oficial, MV Agusta România.

MV Agusta Brutale 35 kW

Pentru cei care îndrăgesc formele sau istoria firmei MV Agusta, am selecționat mai jos câteva dintre testele sau articolele despre istoria companiei din Varese postate până acum.

MV Agusta F4 RC (Reparto Corse) – test şi prezentare – varianta video

MV Agusta Turismo Veloce 800 – test și prezentare video

Test MV Agusta Brutale Dragster 800 RR – varianta video

Cagiva – succesul şi declinul unei firme legendare

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*