TIBERIU TROIA

Echipa Suzuki Ecstar a prezentat noul GSX-RR, motocicleta pentru sezonul MotoGP 2019

Suzuki GSX-RR a debutat în lumea motociclismului de viteză în 2015, luând startul în marele premiu al Spaniei, desfășurat pe circuitul din Valencia.

Suzuki GSX-RR 2019

La prima apariție, motocicleta Suzuki GSX-RR a fost pilotată de Randy de Puniet, pentru ca la doar la trei ani de la primul start, piloții echipei oficiale să se afle în lupta pentru victorie.

În dimineața zilei de 3 februarie, noua versiune dezvoltată pentru sezonul 2019 a fost prezentată cu o discreție maximă, fără nici un fel de eveniment, doar pe pagina dedicată  de Suzuki importantei competiții.

Ca toate celelalte echipe de uzină, Suzuki a făcut publică o fișă tehnică sumară a motocicletei, cu mențiunea că, de această dată, datele comunicate sunt chiar deosebit de puține.

Suzuki GSX-RR 2019

Fișa tehnică Suzuki GSX-RR GP19

Motor în patru timpi, de 1000 cmc, cu 4 cilindri în linie, DOHC, cu 4 supape pe cilindru.

Putere maximă: peste 176 kW (240 CP), viteză maximă: peste 340 km/h.

Transmisie primară: Seamless Transmission cu șase trepte

Eșapament: Akrapovič

Cadru: Twin-Spar din aliaj de aluminiu.

Suspensii: furcă față telescopică hidraulică inversată Öhlins, spate amortizor Öhlins

Anvelope: Michelin 17” față/spate

Frâne: Brembo, pe față dublu disc din carbon, etriere cu patru pistonașe, pe spate disc din oțel, etrier cu două pistonașe.

Masă la gol: 157 kg.

Echipa va fi coordonată de Shinichi Sahara, Project Leader, Ken Kawauchi, Technical Manager și Davide Privio, managerul echipei, iar piloții sunt Alex Rins și Joan Mir.

La 46 de ani de la prima victorie reușită de Barry Sheene pentru Suzuki, echipa Suzuki Ecstar pornește în lupta pentru victorie la clasa regină, aruncând în lupta noul GSX-RR 2019, model competitiv, mai pregătit ca niciodată și doi piloți tineri, amândoi având evoluții spectaculoase în ultimii ani.

Sursa: Suzuki

Suzuki GSX-RR 2019

Este perioada de început a sezonului competițional 2019, în care principalii producători prezintă motocicletele și componența echipelor oficiale.

Mai jos puteți citi relatarea altor evenimente similare, articole postate recent.

Ducati Desmosedici GP19 și echipa oficială Mission Winnow Ducati prezentate în Elveția

Repsol Honda a prezentat azi echipa pentru sezonul MotoGP 2019 și a sărbătorit 25 de ani de parteneriat

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedInTwitterGoogle+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*