TIBERIU TROIA

Echipa Monster Energy Yamaha a prezentat motocicletele pentru sezonul MotoGP 2019

Momentul așteptat de toată lumea a fost organizat de Monster Energy Yamaha la hotelul Four Seasons din Jakarta, capitala Indoneziei.

Monster Energy Yamaha

Ultima echipă oficială dintre cele ale marilor producători prezenți la startul MotoGP a dezvelit motocicletele și a prezentat structura echipei, în noua ei componență.

Tema evenimentului a fost “Beast Mode On” (Modul bestie pornit) și ilustrează numele echipei, rezultat al noului parteneriat dintre Yamaha și Monster Energy.

Contractul multianual de sponsorizare a fost semnat vara trecută, rezultat natural ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii derulat timp de mai mulți ani, colaborare începută în 2013 pentru echipă, în paralel cu sprijinul acordat separat celor doi piloți, Valentino Rossi și Maverick Viñales, la diferite clase de concurs.

Monster Energy Yamaha

În deschiderea evenimentului, pe scenă au intrat Kouichi Tsuji, Președinte Yamaha Motor Racing și Senior General Manager al departamentului motorsport, împreună cu Lin Jarvis, Managing Director al Yamaha Motor Racing și Mitch Covington, Vice Președinte pentru marketing și sport al companiei Monster Energy.

Echipa de conducere și-a manifestat optimismul pentru sezonul care urmează să înceapă în scurt timp și pentru primele teste care vor demara în două zile, având în componență doi oameni noi, Hiroshi Itou, numit recent General Manger al diviziei de dezvoltare a motosportului și Takahiro Sumi, noul MotoGP Group Leader.

Monster Energy Yamaha

După obișnuitele discursuri ale conducătorilor a urmat cel mai așteptat moment al evenimentului, intrarea în scenă a vedetelor, Valentino Rossi și Maverick Viñales fiind întâmpinați cu urale de către asistență.

Amândoi au dat scurte declarații, în care au mărturisit nerăbdarea de a începe sezonul și testele, primul având loc pe circuitul Sepang, în Malaezia.

Pentru Valentino Rossi, campion mondial de nouă ori, 2019 va fi cel de-al 14-lea sezon alături de Yamaha, colaborare începută în 2004 și cel de-al șaptelea sezon consecutiv, de la revenirea în echipă în anul 2013.

Monster Energy Yamaha

Mai jos puteți citi articolele postate recent, în care am prezentat evenimentele similare organizate de echipele prezente în MotoGP.

Repsol Honda a prezentat azi echipa pentru sezonul MotoGP 2019 și a sărbătorit 25 de ani de parteneriat

Echipa Suzuki Ecstar a prezentat noul GSX-RR, motocicleta pentru sezonul MotoGP 2019

Ducati Desmosedici GP19 și echipa oficială Mission Winnow Ducati prezentate în Elveția

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedInTwitterGoogle+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*