TIBERIU TROIA

KTM 790 Duke – The Scalpel – test și prezentare video

Una dintre cele mai precise motociclete ale momentului, cu niște performanțe impresionante și o comportare pe stradă tot atât de spectaculoasă, KTM 790 Duke își merită porecla primită, The Scalpel.

Încă de la lansarea modelului 790 Duke văzusem clipul de prezentare oficial și, trebuie să recunosc, eram puțin intimidat de ce poate să facă motocicleta pilotată de un expert.

Nu oricine poate să speculeze posibilitățile acestei motociclete, e nevoie de multă experiență, de multe curse de Supermoto și poate chiar Flat-Track, ca să faci ceea ce face pilotul uzinei în film.

Am mers pe pista Academiei Titi Aur ca să pot folosi motorul cât mai aproape de adevăr, adică probabil nici măcar la 50% din ceea ce poate și am fost de-a dreptul impresionat.

Cu toate astea, mi-a rămas la suflet modelul anterior, 690 Duke R, care cred că mi se potrivește mult mai bine, fiind mai ușor.

KTM 790 Duke

Motocicleta testată KTM 790 Duke a fost pusă la dispoziție de compania Dementor, importator oficial al produselor KTM în România.

Materialul filmat a fost prezentat în rubrica moto a emisiunii La Volan, difuzată  de Digi24 sâmbătă 23 martie 2019.

Dacă v-a plăcut articolul, mai jos puteţi găsi alte teste făcute unor modele KTM, materiale prezentate până acum.

KTM 690 Duke R – test și prezentare – varianta video

KTM 1290 Super Duke GT – test și prezentare – varianta video

KTM 1290 Super Duke R, model 2015 – test şi prezentare – varianta video

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe  FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*