TIBERIU TROIA

Motocicletele care vor fi expuse de Ducati la SMAEB 2019

După un sezon în care gama Panigale a preluat conducerea vânzărilor la clasa Superbike, vom putea admira ultimele noutăți în standul Ducati la SMAEB 2019.

Ducati la SMAEB 2019

Standul Ducati de la SMAEB 2018

Ultimii nouă ani ai companiei din Bologna au fost cei mai buni din istoria firmei, înregistrând timp de opt ani o creștere constantă și recorduri îmbunătățite permanent și un al nouălea an în care a devenit lider al categoriei Superbike, prin lansarea fantasticului motor V4.

Am prezentat modele nou apărute pentru sezonul 2019, am testat noul Diavel 1260 S și am filmat pregătirea de livrare (așa numitul Unboxing) a două dintre cele mai spectaculoase modele noi.

Acum a sosit momentul să vedem la București modelele lansate de Ducati la expoziția internațională de la Milano.

Ca și în anii trecuți, importatorul motocicletelor Ducati în România, compania Metrotehnica Internațional, va participa la expoziția de la sfârșitul acestei săptămâni, prilej cu care ne putem întâlni în standul organizat de Ducati la SMAEB 2019.

Ducati la SMAEB 2019

Standul Ducati de la SMAEB 2017

Vor fi expuse câteva modele din ambele game ale producătorului, Ducati și Scrambler:

– Monster 821

– Multistrada 950 S, 1260 S, 1260 Enduro

– Diavel 1260 S

– Panigale V4 S

– Scrambler Icon, Café Racer, Street Classic

– Scrambler 1100

Contiunând tradiția ultimilor ani, membrii comunității Ducati România sunt așteptați la stand pentru fotografia anuală și, de ce nu, pentru o cafea și discuțiile de rigoare.

Ducati la SMAEB 2019

Standul Ducati de la SMAEB 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*