TIBERIU TROIA

Moto Guzzi, Aprilia, Vespa și Piaggio, toate mărcile reprezentate de firma The Bike Hub la SMAEB 2019

Ghid turistic al motociclistului amator – nu ratați standul firmei The Bike Hub la SMAEB 2019, unde vor fi multe noutăți și motociclete frumoase.

The Bike Hub la SMAEB 2019

Standul firmei The Bike Hub de la SMAEB 2018

Noul importator al grupului Piaggio a început activitatea cu exact un an în urmă, participând imediat la SMAEB 2018, unde a impresionat prin organizare.

A trecut un an, vânzările reușite în această perioadă au depășit așteptările tuturor și importatorul The Bike Hub se prezintă la ediția din acest an a Salonului de Motociclete cu modele ale celor patru mărci pe care le reprezintă.

Atracția standului probabil că va fi noul Moto Guzzi V85 TT, prezentat în premieră presei în urmă cu două săptămâni, o motocicletă pe care am prezentat-o live imediat după lansare și într-un test filmat, material postat câteva zile mai târziu.

În afară de noutatea absolută, vor putea fi admirate cele mai vândute modele ale gamei actuale Moto Guzzi, V7 Rough, V9 Roamer, V9 Bobber Sport, alături de spectaculoasa Fortăreață Zburătoare, MGX21, motocicletă a cărei pregătire de livrare am postat-o aici.

Marca cel mai puțin înțeleasă de utilizatorii de motociclete din România este Aprilia, unul dintre producătorii cu rezultate excepționale în competițiile internaționale, din a cărei producție actuală vor fi expuse două dintre cele mai performante modele: Tuono Factory și RSV4 RR Factory.

Piaggio la SMAEB 2018

Magazinul din Bucuresti al firmei The Bike Hub Romania

Succesul înregistrat de compania The Bike Hub imediat după intrarea pe piața din România se datorează popularității în creștere a scuterelor Vespa, fenomen întâlnit nu numai în România, ci în întreaga lume.

În Germania, de exempul, țară în care BMW R1200GS este cea mai vândută motocicletă (lucru care nu surprinde pe nimeni), Vespa GTS 300 a fost cel de-al doilea model în preferințele clienților.

Standul The Bike Hub la SMAEB 2019 va găzdui modelele Vespa Sprint, GTS 300 HPE Touring, GTS 300 HPE Super Sport și modelul pe care grupul Piaggio a pus accentul la EICMA 2018, Vespa Elettrica, scuter pe care l-am filmat chiar acolo, la Milano și prezentat imediat după eveniment.

Gama expusă va fi completată de două dintre scuterele produse de Piaggio, Liberty, model vândut companiilor care utilizează flote și Beverly Police, foarte apreciat în alte țări.

Patru mărci, noutăți interesante, mi-a șoptit o păsărică ceva despre niște echipamente și accesorii care vor fi expuse acolo, așa că standul companiei The Bike la SMAEB 2019 este unul dintre obiectivele de vizitat.

The Bike Hub la SMAEB 2019

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*