TIBERIU TROIA

Vine camionul Harley-Davidson, putem testa toate modelele 2019

Pentru al zecelea an la rând, camionul Harley-Davidson vine la București cu 23 de motociclete produse în 2019, din toate modelele importante.

Vine camionul Harley-Davidson

Am scris în fiecare an despre acest eveniment și, în fiecare an, a fost probabil cel mai important eveniment din mica familie Harley-Davidson din țara noastră.

Ar trebui să fie tot atât de important nu numai pentru cei care vor să aleagă o viitoare motocicletă, ci pentru toți cei care sunt curioși să vadă și să testeze ultimele modele produse de compania americana, chiar dacă nu intenționează să achizitioneze una, ci vor doar să vadă cum se comportă motocicletele.

Ca de fiecare dată, oricine se poate înscrie on-line pe site-ul unicului dealer din țara noastră, care face mari eforturi pentru a aduce an de an camionul la București în aceeași perioadă.

Harley-Davidson Europe a externalizat această activitate și are un parteneriat cu o firmă privată, care operează două camioane pe teritoriul continentului nostru, fiecare camion având câte 23 de modele, pe care le plimbă pe la dealerii care solicită (și plătesc) această vizită.

Dar, pentru că în Europa sunt câteva sute de magazine Harley-Davidson, în fiecare an sunt doar 52 de săptămâni, din care doar vreo 2-3 luni sunt utile pentru a veni în întâmpinarea clienților interesați, nu e chiar ușor să ai camionul la București în fiecare luna mai și asta de zece ani încoace.

În acest an, evenimentul va avea loc în zilele 25-26 mai, între orele 10-17, la sediul magazinului din București, organizarea fiind aceeași, ca și până acum.

Se mai pot face înscrieri până pe 23 mai, cu condiția să mai existe locuri libere.

Ca în fiecare an voi fi acolo, vă voi transmite materiale în direct de la fața locului și voi testa și eu măcar o motocicletă din cele pe care nu le-am testat până acum.

Așadar, fani Harley-Davidson sau nu, ne vedem la sediul magazinului din București, e rost de testat motoare.

Porţi deschise, eveniment Harley-Davidson

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*