TIBERIU TROIA

Vom putea vedea proiectele lui Vova la SMAEB 2019

Pasionații de motociclete construite artizanal merită să viziteze standul lui Vova la SMAEB 2019.

Vova la SMAEB 2019

Prima ediție SMAEB a fost organizată la Sala Polivalentă în 2003.

Eu am fost cu standul Yamaha, Vova era cu standul Ducati în care a expus și o replică construită a motocicletei folosită de Troy Bayliss, campionul WSBK.

Am fost vreo 15-20 de participanți, dar public surprinzător de numeros, îndeajuns ca manifestarea să fie considerată un succes și să motiveze organizarea cele de-a doua ediții la Romexpo.

Vova la SMAEB 2019

Expoziția din 2004 a reprezentat începutul participării în forță a lui Vova cu proiecte personale și consacrarea lui ca producător de motociclete personalizate.

Aproape la orice eveniment organizat de atunci până în prezent, Vova a avut un câte stand în care a adus lucrările în curs.

Nici în acest an nu va face o excepție, standul va avea 130 mp și vor fi expuse toate proiectele începute și câteva terminate, lucrări pe care le-am prezentat cu o lună în urmă, într-o transmisiune în direct din atelier și într-un articol postat în aceeași perioadă.

Vova la SMAEB 2019

Replică a unui service car Harley-Davidson

Vom avea ocazia să vedem o replică a unui service car Harley-Davidson, motocicleta cu remorcă Coca-Cola, câteva motociclete cunoscute pasionaților de construcții personalizate, una dintre mașinile în lucru și poate chiar și prima motocicletă cu motor V8 produsă în România, proiect început de Vova cu puțin timp în urmă.Vova la SMAEB 2019

Fotografiile care ilustrează acest articol sunt făcute azi dimineață (luni 15 aprilie), așa că veți putea verifica stadiul lucrărilor și progresul înregistrat în cele câteva zile care ne despart de expoziție și de întâlnirea cu standul lui Vova la SMAEB 2019.

.

Vova vă invită în standul lui de la SMAEB 2019, vă urează toate cele bune și își salută contestatarii.

 

Vova la SMAEB 2019

Viitoarea motocicletă cu motor V8

Vova la SMAEB 2019

Cei care nu cunosc istoria organizării SMAEB, principala expoziție de moto din România, au ocazia să citească un articol mai vechi postat mai jos, în care mi-am amintit cum a început totul.

SMAEB 2017, cea mai veche expoziție moto din România își deschide porțile

Noul proiect a lui Vova – un service car Harley-Davidson

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*