TIBERIU TROIA

Indian Chieftain modificat de Zac Brown Collective pentru o cauză nobilă

Firma lui Zac Brown a pregătit în colaborare cu Indian Motorcycles o motocicletă pentru finanțarea unui proiect caritabil, tabăra Camp Southern Ground.

Zac Brown Indian Cheiftain

Indian Chieftain standard

Zachary Alexander “Zac” Brown, cunoscut muzician din Statele Unite, lider al trupei de muzică country Zac Brown Band, deținătoare a trei premii Grammy și numeroase alte premii internaționale, este fondatorul firmei Zac Brown Collective, recunoscută printre altele și pentru proiectele de personalizare reușite și este fondatorul organizației non-profit Camp Southern Ground.

La Camp Southern Ground sunt organizate pe timpul verii tabere pentru copiii cu probleme, iar în extra-sezon sunt găzduiți copiii și membrii familiilor militarilor americani în retragere.

Zac Brown Indian Chieftain

Pe lângă alte proiecte cu ajutorul cărora a finanțat până acum activitatea non-profit, Zac Brown, în parteneriat cu Indian Motorcycles, a modificat o motocicletă Chieftain model 2019, motocicletă care va fi vânduta la licitație.

Piesele de caroserie au fost vopsite manual timp de două luni și decorate cu foiță de aur de 24kt, peste care au fost aplicate mai multe straturi de lac incolor.

Pe motorul Thunder Stroke 111 a fost instalat un kit Stage 3 Big Bore, de 116 inch cubici (1900 cmc), care furnizează cu 20% mai mulți cai putere și cu 15% mai mult cuplu.

Zac Brown Indian Chieftain

Eșapamentul original a fost înlocuit cu unul dublu, mai eficace și cu un plus de putere, dimensiunea roților fiind si ea modificata, cele instalate fiind de 21” pe față, respectiv de 16” pe spate.

Numeroase piese componente au fost înlocuite cu unele special proiectate: ghidonul, admisia, tălpicile pilotului, comenzile de la ghidon, altele au fost modificate și, în fine, unele au fost acoperite electrochimic cu aur.

Șaua și părți componente ale genților laterale din piele au fost realizate dintr-un kevlar special, având două culori, negru și auriu.

Zac Brown Indian Chieftain

Poate că nu aș fi fost interesat de motocicleta modificată de Zac Brown Collective dacă ar fi fost un alt model, dar Chieftain este motocicleta pe care compania ASP Group, importator autorizat Indian în România, mi-o oferă pentru test.

Așadar, în mai puțin de o săptămână voi prezenta modelul Chieftain în direct pe Facebook și într-o prezentare filmată care va fi postată aici.

Pentru fanii firmei Indian, mai jos sunt articolele postate recent despre ultimele noutăți ale companiei.

Prezentare Indian Chief Dark Horse – varianta video

Indian Chief Vintage – pregătire de livrare (Unboxing)

Indian Scout Sixty – prezentare video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*