TIBERIU TROIA

Suzuki Katana – a sosit momentul să facem cunoștință

Intermot 2018 – am fost prezent la lansarea noului Suzuki Katana, acum a sosit momentul să văd ce știe să facă.

Intermot 2018

Intermot, expoziția de motociclete de la Köln, este organizată din doi în doi ani și marii producători prezintă câte ceva la această manifestare, păstrând grosul noutăților pentru Milano.

În 2018 au fost câteva premiere importante și, probabil una dintre cele mai așteptate, a fost noul model prezentat de Suzuki (pentru că a fost un singur model), noul Katana.

Toată presa din lume prezentă la stand, sute de fotografi, recunoscuți ca fiind cei mai nesimțiți din industrie, pentru că trebuie să vină cu fotografii bune, toți vor să fie în față și calcă în picioare pe toată lumea.

Am venit la stand cu mai bine de jumătate de ora înainte de ora anunțată, ca să prind loc în primul rând, am așteptat cuminte începerea festivității, mulțumit de planul bine pus la punct, până au venit mulțimile de fotografi asiatici, care m-au călcat în picioare.

Suzuki Katana

Am dat și am luat coate până nu m-a mai interesat nici o noutate, nici o Katana, îmi venea să arunc cu camera foto și să mă duc dracului să beau o cafea.

Până la urmă am rezistat eroic și am rămas până la sfârșit, era prea importantă lansarea, dar am plecat bosumflat rău de tot.

Eram convins că așa s-a încheiat orice fel de legătura între mine și noul Suzuki Katana.

Iată că nu e așa și, mulțumită reprezentanței Suzuki în România, a sosit momentul să facem cunoștință, să ne întâlnim și, probabil, să ne împrietenim.

Înainte de a începe livrările primelor unități către magazine, Suzuki a organizat un eveniment în cadrul căruia presa de specialitate are ocazia să testeze motocicleta și am avut privilegiul să fiu invitat.

Suzuki Katana

Nu este prima dată, am participat cu doi ani în urmă la testul noului GSX-R1000, organizat de Suzuki pe circuitul Hungaroring.

De data asta, evenimentul va avea loc pe coasta dalmată, în Croatia, pe malul Mării Adriatice, vor participa jurnaliști din mai multe țări și vom avea ocazia să facem câteva sute de kilometri pe noua motocicletă.

Așadar, pe 29 și 30 mai voi încerca să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă la această manifestare, voi transmite live în ambele zile, voi face fotografii, un film și o prezentare amănunțită a noului Suzuki Katana.

Suzuki Katana

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*