TIBERIU TROIA

LEGO a produs un model Harley-Davidson Fat Boy

Grupul LEGO a prezentat macheta celui mai nou model din gama LEGO Creator Expert, Harley-Davidson Fat Boy, care va fi disponibil în magazine începând din 1 august 2019.

LEGO Fat Boy

Dezvoltat în colaborare cu Harley-Davidson, noul model, interpretare a legendarei motociclete Fat Boy, reușește să redea frumusețea originalului, având elemente, finisaje și suprafețe care imită fidel motocicleta.

Fiind compus din 1023 de piese, modelul are roțile pline, rezervorul în formă de lacrimă cu vitezometrul încorporat și eșapamentul dublu.

Modelul măsoară 33 cm în lungime, 18 cm lățime și 20 cm înălțime, având în componență mai multe repere mobile. Roțile se învârt și pun în mișcare pistoanele din motor, care se văd, ghidonul se mișcă, schimbătorul de viteze și maneta de frână pot fi acționate, iar modelul poate fi parcat datorită cricului lateral mobil.

Pentru a sărbători lansarea noului produs, LEGO Master Builders a creat un model al motocicletei în mărime naturală, cu elemente vopsite în argintiu, control Wi-Fi și efecte sonore și luminoase care imită un Harley-Davidson Fat Boy real.

Construcția extraordinarei realizări a necesitat 865 de ore de muncă, este compusă din 69.569 de piese și va fi expusă în anumite magazine și la evenimente Harley-Davidson, pentru deliciul fanilor.

Modelul Harley-Davidson Fat Boy din gama va fi disponibil în magazinele Lego și pe shop.LEGO.com exclusiv pentru membrii LEGO VIP, începând din 17 iulie 2019, iar pentru publicul larg începând din 1 august.

Fat Boy 2018

Softail 2018 FLFB – Fat Boy

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, dar pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*