TIBERIU TROIA

Noile modele Ducati 2019 au ajuns la magazinul din București al importatorului

După o adevărată avalanșă de motociclete noi prezentate publicului în toamna anului trecut, jumătate din modelele Ducati 2019 au ajuns la București.

Modele Ducati 2019

În toamna 2018 am fost răsfățați cu două expoziții internaționale, Intermot la Köln și EICMA la Milano.

Asta se întâmpla din doi în doi ani și marii producători de motociclete au grijă să prezinte noutățile la ambele manifestări, în funcție de importanța evenimentelor, dar și de interesele proprii.

Modele Ducati 2019

La Intermot, Ducati a prezentat trei noi modele Scrambler, păstrând marile surprize pentru expoziția din noiembrie, desfășurată pe teren propriu.

La EICMA a fost un adevărat recital, așa cum se întâmplă de câțiva ani, șapte motociclete noi, din care trei construite de la zero.

Modele Ducati 2019

În afară de vârful de gamă, Ducati Panigale V4, cea mai puternică, rapidă, dar și solicitată, motocicletă care a fost livrată în România în mai multe exemplare încă de la începutul anului, au ajuns în magazinul Ducati România alte două modele Ducati 2019, Monster 797 și Hypermotard, împreună cu noul Scrambler Café Racer, unul dintre cele trei modele inaugurate la Intermot.

Modele Ducati 2019

Am descris evenimentele de prezentare a noilor modele, atât după expoziția de la Köln, cât și după EICMA, astfel încât nu voi insista, dar am postat mai jos articolele apărute cu ocazia expozițiilor internaționale și articolele de prezentare a noilor modele Ducati 2019, în care sunt incluse și fișele cu date tehnice.

Noile modele prezentate de Ducati la EICMA 2018

Noul Ducati Hypermotard 950 a fost prezentat publicului

Noul Scrambler Café Racer a fost prezentat la Intermot 2018

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*