TIBERIU TROIA

Honda Motor Europe sărbătorește 50 de ani de la lansarea modelului CB 750 la Glemseck 101

Festivalul moto anual Glemseck 101 a fost gazda unor manifestări dedicate seriei CB 750 și concursului de personalizare a modelului CB 1000 R.

Honda la Glemseck 101

Honda CB 1000 R Limited Edition 2019

Leonberg, o mică localitate din Germania, este gazda unui festival moto anual, Glemseck 101, aflat la cea de-a 14-a ediție, eveniment în cadrul căruia sunt organizate expoziții, concursuri moto și la care sunt invitate personalități ale lumii moto.

În acest an, Honda a fost unul dintre partenerii strategici ai evenimentului, sărbătorind cei 50 de ani de la lansarea modelului legendar CB 750 și continuând concursul de personalizare rezervat motocicletelor CB 1000 R.

Honda la Glemseck 101

Connor Cummins si Alex Polita la Glemseck 101

Ca în fiecare an, la eveniment au fost invitați piloți cunoscuți, care au evoluat într-o competiție demostrativă, vedetele acestei ediții fiind Alex Polita, pilotul italian care concurează în campionatul german IDM și Connor Cummins, unul dintre cei mai cunoscuți piloți ai cursei TT din Insula Man.

Honda la Glemseck 101

Alex Polita la start pe motocicleta Honda CB 1000 R modificată de el

Ambii au alergat pe câte o motocicletă CB 1000 R preparată și personalizată, cea pe care a concurat Alex fiind realizată chiar de el, cealaltă fiind una dintre cele prezentate în cadrul concursului de customizare organizat de Honda și rezervat dealerilor oficiali.

Cu această ocazie a fost prezentat și modelul CB 1000 R aniversar, ediție limitată produsă în 350 de unități la fabrica din Atessa, Italia. Motocicleta va fi disponibilă în Franța, Spania, Germania și Italia, este vopsită în trei culori, are componente din fibră de carbon și eșapament produs de SC Project.

Honda la Glemseck 101

CB1000R-adical modificată de Alex Polita la Glemseck 101 ediția 2019

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*