TIBERIU TROIA

Ducati Monster 1200 S, modelul 2020, devine black on black

Pastrând și varianta tradițională, vopsită în culoarea firmei, roșu, versiunea 2020 a puternicei motociclete naked devine Monster 1200 S black on black.

Monster 1200 S black on black

Cu o lună înaintea prezentării modelelor 2020, Ducati începe să dezvăluie câte puțin din surprizele pregătite pentru sezonul viitor.

Și pentru că nimeni nu se aștepta la dezvelirea unui model nou, a fost făcută publică noua variantă coloristică pentru Monster 1200 S, având componente vopsite în negru lucios, care alternează cu altele finisate în negru mat.

Monster 1200 S black on black

Apărut pentru prima oară în 1993, Monster a fost un model reprezentativ pentru segmentul Sport Naked, iar versiunea actuală continuă să exprime esența acestei categorii cu maximum de efect.

Monster 1200 este echipat cu motorul Testastretta 11o DS, care produce o putere maximă de 147 CP la 9250 rpm și un cuplu livrat liniar. Performanțele motorului sunt gestionate de sistemul Ride by Wire și de platforma inerțială, care asistă un pachet eletronic modern: ASB activ pe viraje, control al tracțiunii și controlul plecărilor pe o roată.

Monster 1200 S black on black

Versiunea 1200 S accentuează performanțele sportive ale modelului, mulțumită furcii de față Öhlins Ø 48 mm și amortizorului spate, ambele complet reglabile, în timp ce sistemul de frânare beneficiază de componente de calitate, discuri de Ø 330 mm semiflotante și etriere monobloc radiale Brembo EVO M50.

Monster 1200 S black on black

Motocicleta este echipată în configurație standard cu sistem Quick Shift în dublu sens, roți turnate din aliaj din aluminiu cu trei spițe în Y, lumini Daytime Running Light și semnalizatoare sistem LED.

Noul Monster 1200 S black on black, sau varianta vopsită în rosu vor putea fi comandate începând din luna octombrie la magazinul din București al importatorului autorizat Ducati România, compania Metrotehnica Internațional.

Monster 1200 S black on black

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe  FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*