TIBERIU TROIA

Yamaha va prezenta noile modele de motocros 2020 la Ciolpani

Circuitul TCS Racing Park din Ciolpani va fi gazda evenimentului de prezentare a modelelor Yamaha de motocros 2020 sâmbătă 26 octombrie.

Modele Yamaha motocros 2020

Echipa RAMS și circuitul TCS Racing Park se bucură de parteneriatul încheiat cu firma importatoare a produselor Yamaha în România, Motodynamics și rezultatele acestei colaborări s-au văzut.

Adrian Răduță și elevii lui înregistrează în fiecare sezon noi succese, susținuți de Yamaha, având în folosință ultimele modele produse de firma celor trei diapazoane.

Proaspăt lansate, modelele de motocros 2020 YZ250F și YZ450F, alături de modelele construite pentru clasele mici, vor fi prezentate publicului la sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentul este mai mult decât o simplă prezentare de modele noi.

Cu această ocazie, Adrian Răduță, multiplul campion național și est-european, va susține o sesiune de curs teoretic despre pilotajul în off-road, urmată de o sesiune de ride-test pe circuit cu noile modele Yamaha.

Yamaha motocros 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*