TIBERIU TROIA

Multistrada 1260 S Grand Tour și garantia Ducati de patru ani

Odată cu lansarea modelului Multistrada 1260 S Grand Tour, Ducati a anunțat noua politica de garanție europeană de patru ani.

Multistrada 1260 S Grand Tour

Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour la lansarea internațională

Cu câteva zile în urma Ducati a prezentat modelele 2020, printre acestea aflându-se un nou Multistrada, versiunea Multistrada 1260 S Grand Tour, gândită pentru cei care vor să facă drumuri lungi, fără să renunțe la confort.

Odată cu noul model, Ducati a anunțat modificarea politicii de garanție pentru toate modelele Multistrada 2020.

Începând de pe 1 noiembrie 2019, toate versiunile Multistrada vor beneficia de patru ani garanție Europeană, inclusiv garanția de mobilitate.

Pe românește, garanția de mobilitate înseamnă că orice posesor de Multistrada 2020 este asistat pe teritoriul Europei, indiferent de problema pe care o are.

Nu numai dacă motocicleta are o problemă tehnică ce ține de garanție, ci chiar dacă pilotul este neatent și rămâne fără benzină, la un simplu telefon, o întreaga mașinărie se pune în funcțiune și o mașină de asistență rezolvă problema, aducând benzină sau transportând motocicleta până la prima benzinărie, fără costuri de transport pentru posesorul motocicletei.

Cam ca la Rolls-Royce.

Această politică este valabilă și în România și asta ridică serios ștacheta pentru ceilalți producători de motociclete.

Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

2 thoughts on “Multistrada 1260 S Grand Tour și garantia Ducati de patru ani

  1. Nelu

    Ce inseamna 4 ani de garantie? Are 2 sau 3 si poti plati in plus pt inca 2 sau 1 an? Sau 4 ani garantie totala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*