TIBERIU TROIA

Noutățile prezentate de Ducati la EICMA 2019

Ca în fiecare an, standul prezentat de Ducati la EICMA 2019 a fost unul dintre cele mai vizitate, interesul fiind maxim pentru cele trei modele noi lansate.

Panigale V2, Panigale V4 și Streetfighter V4, acestea sunt cele trei motociclete noi pregătite de Ducati pentru sezonul 2020.

În afară de acestea, cinci alte modele au fost prezentate cu modificări și o adevărată gamă de biciclete electrice, alcătuită din trei modele.

Am filmat cu greu cele câteva minute, chiar dacă era una dintre zilele rezervate presei și comercianților.

Înghesuială mare, transformată în agitație maximă în momentele în care unul dintre piloții echipelor oficiale Ducati își făcea apariția în stand și adevărată nebunie atunci când pilotul a fost Andrea Dovizioso.

Ca să putem vedea, admira și înțelege cu adevărat motocicletele expuse de Ducati la EICMA 2019, a fost nevoie să vizităm standul dimineața, la prima oră, sau spre sfârșitul zilei, când toată lumea era epuizată.

Ce a ieșit puteți vedea în filmul de mai sus.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Filmul a fost prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 16 noiembrie 2019.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*