TIBERIU TROIA

Accesorii Hepco & Becker pentru noul Yamaha Ténéré 700

Modelul Yamaha Ténéré 700 a fost livrat primilor clienți și firma germană Hepco & Becker a prezentat gama de accesorii dedicate.

Hepco&Becker pentru Yamaha Ténéré 700

Hepco & Becker, una dintre cele mai respectate firme din Germania, producătoare de accesorii moto de peste 40 de ani, are în paleta de produse repere pentru mai mult de 1000 de modele de motociclete.

Compania este recunoscută pentru calitatea produselor, toate articolele fiind produse în Germania, motiv pentru care mulți dintre producătorii importanți au avut colaborări cu această companie.

Hepco&Becker pentru Yamaha Ténéré 700

Ani de zile, gențile cu care motocicletele Suzuki, KTM, Moto Guzzi și Buell erau echipate sau modelele oferite ca opționale, erau fabricate de Hepco & Becker.

În ultimul timp însă, din dorința de a coborâ prețurile, aproape toate marile firme au apelat la produse mai ieftine, fabricate de companii mai mici, moment în care calitatea accesoriilor oferite a scăzut vizibil.

Încă de la lansare, modelul Yamaha Ténéré 700 a fost însoțit de o paletă largă de accesorii originale, produse care se bucură de calitatea cu care Yamaha ne-a obișnuit în ultimii ani, dar nici un producător nu poate acoperi toate reperele care pot fi utile pe o motocicletă.

Hepco&Becker pentru Yamaha Ténéré 700

La mai puțin de două luni de la apariția pe piață a primelor unități a celei mai așteptate motociclete produsă de Yamaha, noul Ténéré 700, compania germană a prezentat o adevărată gamă de accesorii, sisteme de bagaje, bare de protecție și alte produse dedicate acestui model nou.

Piesa de rezistență a gamei de accesorii oferită de Hepco & Becker este setul de genți laterale Xplorer, din aluminiu, croite după geometria motocicletei pentru a fi cât mai aproape de șasiu și a nu mări gabaritul mai mult decât este nevoie.

Hepco&Becker pentru Yamaha Ténéré 700

Suporții metalii pentru genți și barele de protecție pentru motor și rezervor sunt produse din oțel inoxidabil, pentru barele de protecție existând și o varianta din oțel vopsit electrostatic în negru.

Există scut de protecție al motorului produs din aluminiu și finisat în două variante, set de proiectoare suplimentare LED, grilă de protecție pentru far, protecții la mâini, tălpică de lărgire a suprafeței de contact a cricului lateral și suport magnetic pentru diferitele modele de genți de rezervor existente în gama Hepco&Becker.

Mare parte din accesoriile produse pentru Yamaha Ténéré 700 sunt disponibile, restul vor fi oferite până la sfârșitul anului, iar prețurile în România sunt aceleași cu cele practicate în Germania.

Hepco&Becker pentru Yamaha Ténéré 700

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*