TIBERIU TROIA

Honda la EICMA 2019

Prezentarea noilor modele lansate de Honda la EICMA 2019 a fost spectacolul așteptat de multă lume în care a fost introdus noul CBR 1000RR.

Expoziția internațională de motociclete și accesorii de la Milano este cel mai mare eveniment de profil și marii producători respectă un program care nu și-a schimbat structura de mai mulți ani.

De obicei, noile modele erau prezentate presei în cadrul unui eveniment special, organizat în afara expoziției.

Asta până în acest an, când Honda a rămas singura companie care a păstrat obiceiul.

Desfășurat într-un cadru deosebit, la Palazzo del Ghiaccio, evenimentul a adunat sute de invitați de pe toate meridianele.

Prezentarea a pornit gradat, la început fiind introduse scuterele revizuite pentru sezonul 2020, modelele SH 125 și 150, cele două versiuni noi ale micului bobber Rebel 500 și Africa Twin, varianta standard și Adventure Sports, ambele prezentate online cu o lună în urmă.

A urmat noul CB 1000R și adevărata legendă a firmei Honda, CBR 1000RR, și acest model fiind lansat în două variante, CBR 1000RR-R și CBR 1000RR-SP.

Aceasta a fost mișcarea pe care o aștepta toată lumea și introducerea acestui model a reprezentat încheierea prezentării Honda la EICMA 2019, după care toată lumea din sală a urcat pe scenă pentru fotografii și filmări.

Filmul de mai sus a fost realizat a doua zi, prima zi rezervată presei, la prima oră, în stand, atunci când plutoanele de jurnalisti încă nu năvăliseră și a fost prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 9 noiembrie 2019.

Honda la EICMA 2019

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*