TIBERIU TROIA

Indian la EICMA 2019

Pentru al doilea an la rând, standul prezentat de Indian la EICMA 2019 a atras atenția prin noutățile lansate pentru sezonul următor.

La un an de la lansarea spectaculosului model FTR 1200, apariția celei de-a patra variante, FTR 1200 Rally aproape că a trecut neobservată datorită prezentării noului Challenger, un bagger masiv echipat cu noul motor PowerPlus, primul motor de serie bicilindric de capacitate cilindrică mare, răcit cu lichid.

Cu 122 CP și 178 Nm, motorul de 1769 cmc cu doi cilindri în V la 60 grade și patru supape pe cilindru, este cel mai performant de la această clasă, are o cutie de viteze cu șase trepte, ambreiaj modern și reglare hidraulică a supapelor.

Challenger este produs în trei variante: standard, Challenger Limited și Challenger Dark Horse, ultimele două având instalată tehnologia intuitivă Smart Lean Technology, care, utilizând o unitate de măsurare inerțială pe șase axe produsă de Bosch, gestionează controlul tracțiunii dinamic, sistemul ABS activ pe viraje și sistemul Drag Torque Control.

Pentru a sublinia importanța apariției modelului Challenger, motocicleta a fost prezentată chiar de Steve Menneto, Presedintele Indian Motorcycles.

Indian la EICMA 2019

Steve Menneto, Președintele companiei Indian Motorcycle la lansarea noului model Challenger

Puteți citi prezentarea motocicletei în articolul de mai jos, material postat la lansarea oficială a modelului.

Oricare dintre noile modele poate fi comandat la magazinul din București al importatorului autorizat în România, compania ASP Group East, sau din rețeaua de dealeri al acestei firme.

Filmul a fost prezentat în emisiunea La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 23 noiembrie 2019.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Challenger este noul bagger din gama Indian 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*