TIBERIU TROIA

Pagina POVEȘTI CU MOTOARE are 90000 de prieteni pe Facebook. Hai băieți cu suta !

Suntem 90000 pe Facebook, nu am avea loc pe Stadionul Național și vreau să cred că suntem toți pasionați, dar sunt sigur că tuturor vă plac poveștile.

90000 pe Facebook

Pentru unii sezonul s-a terminat, pentru mine nu.

Nici pentru POVEȘTI CU MOTOARE, blogul pe care l-am pornit cu aproape cinci ani în urmă.

Am pregătit de-a lungul anului mai multe materiale care nu au fost încă difuzate și povești care încă nu au fost spuse.

Am testat motociclete diferite, unele practice, alte frumoase și spectaculoase, modelele pe care vi le voi prezenta în curând.

Așteaptă cuminți într-un sertar imaginar filmele de prezentare ale noilor Suzuki GSX-R 1000R, Kawasaki Versys 650 și Versys 1000, Yamaha Ténéré 700, Honda Monkey, Kawasaki KLX 230.

Urmează interviurile pe care le-am reușit cu Jonathan Rea, multiplul campion mondial de Superbike și cu Brian Jorgensen, ambasador al firmei Yamaha, fost campion European de motocros, iar, pentru că temperaturile nu ne mai permit teste cu motociclete, vom juca la sală și vă voi prezenta echipamente.

Dar poate mai important este faptul că ne așteaptă un an promițător, în care vom avea parte de acțiune, poate mai mult decât până acum.

În 2020 se vor desfășura evenimente moto deosebite pe care intenționez să le transmit în direct și vă promit că veți avea ce vedea, dar vă promit că nu îi vom uita pe cei care au făcut istorie în motociclismul românesc, campioni de care își amintesc prea puțini și merită respectul nostru.

Poveștile mele le veți putea găsi nu numai aici, ci și pe YoutubeFacebookLinkedInTwitter sau Instagram, sau pe cine știe ce s-o mai inventa.

Iar dacă ne întâlnim pe motociclete, vi le pot spune în direct, am chef de vorbă oricând.

90000 pe Facebook

Până atunci, de 90000 de ori vă urez mii de kilometri de bucurii și mergeți cu grijă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*