TIBERIU TROIA

Triple S – recital Harley-Davidson la sfârșit de ianuarie

Prezentarea modelelor 2020 este pregatită de Harley-Davidson în cadrul unui eveniment organizat la Malaga peste câteva zile – Triple S.

Triple S

Toți marii producători își prezintă noile modele imediat după lansare, dar la Harley-Davidson a devenit obicei să ofere presei pentru test toate modelele, chiar și cele care poartă doar noile culori, nu numai noutățile absolute.

În cursul săptămânii viitoare, acum, la sfârșit de ianuarie, reprezentanții presei din întreaga lume sunt invitați în Spania, la Malaga, unde o adevarată armată de motociclete noi va fi aliniată și unde, timp de două zile, jurnaliștii împărțiți pe grupe vor testa motocicletele.

Programul anunțat include niște ture de câteva sute de kilometri pe zi, plecarea fiind prevăzută la ora 10.00, sosirea fiind la ora 22.00, pauzele binemeritate fiind, în acelasi timp, cel mai bun prilej pentru mesele de prânz și cină.

Am avut privilegiul să fiu invitat din nou de Harley-Davidson Europe și sper că vremea îmi va permite să vă țin la curent cu mersul testelor, cu materiale transmise în direct și fotografii, iar, la sosire, cu filme și articole despre noile modele prezentate în cadrul evenimentului Triple S.

Triple S

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*